| AlexiaAlexutza a întrebat:

Am 13 ani si poate sunt mica sa am un iubit dar intrebarea asta este mai mult pentru baieti! Ce va place voua(baietilor) la fetele de 13 ani? fundita la cel ce zice adevarul pur!kiss

Răspuns Câştigător
| Đιαnα a răspuns:

Bună Alexutza!
Nu sunt băiat, dar un lucru' îti pot spune sigur!
Dacă un băiat te place, te place aşa cum eşti, pentru ceea ce eşti, iar dacă nu, asta înseamna că nu te merita, şi nu merită să te schimbi în aşa fel încât să-i faci lui pe plac.
Ştii cum numesc eu fetele care fac chestii de genu'?
Imature si proaste!
Te rog ţine cont de sfatul meu, şi să nu faci NICIODATĂ greşeala să te schimbi pentru a-i face cuiva pe plac!
Nu am nevoie de fundiţă, doar să ţii cont!

12 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Ce ne place? Naivitatea, si exuberanta. Pa!

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

@nuconteazacinesuntconteazaceraspunsitidau:dupa ce inveti sa scrii eu iti propun sa iti vezi de treaba ta, da? 13 ani nu este o varsta prea frageda pentru a avea un iubit, lol.Si ce, daca are 13 ani si are iubit inseaman ca e curva? Eu zic sa gandesti, apoi sa iti expui pararea...cica centura e ff aproapelaughing).In legatura cu intrebarea, un baiat vede la o fata de 13 ani ce vede si la una de 17, de exemplu. Daca o iubeste,nu vad ce lucru rau ar putea vedeahappy. Deci stai calma,daca nu ii placea ceva la tine, nu mai era cu tine, nu?big grin...Pa!

| ionutcelmare123 a răspuns (pentru GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal):

Ba greu mai ieste ia mai taci din gura nu e viata ta da asa ca ciocu mic si joc de glezne daca nu-ti convine

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

@nuconteazacinesuntconteazaceraspunsitidau:In primul rand,repet,habar n-ai sa scrii(un i din radacină si al doilea i din terminaţia de conjunctiv prezent),fiindca asa este corect,nu "sa scrii" si nici "fetit-o" si in niciun caz "v-ati",da? In al doilea rand,cine dracu te crezi ma tu? Auzi, tu, marele matur. Taci dracul din gura daca nu dai un raspuns ca lumea la intrebare.Nu vad niciun motiv sa zici ca sunt batuta in cap din moment ce nu am nicio problema mare de ortografie(asa cum ai tu, handicapatule, cu tot cu varsta ta dubla).Iti recomand sa iti vezi de treaba si sa nu te mai oftici din cauza ca tu erai un tocilar sau tocilara plin(a) de cosuri care nu a avut niciun prieten(a) pana la varsta de 20 de ani, da? Si in legatura cu varsta mea, stii tu cati ani am eu? Se vede ca copilul batut in cap de aici esti tulaughing). Nici nu meriti sa iti raspund, dar cand am vazut ce aberatii ai scris, nu m-am putut abtine.Se pare ca tu te crezi prea matur, nu-i asa? Sfatul meu e sa tii pliscul inchis, fiindca spui numai prostii.Asa ca documenteaza-te tu, da? Imi spun parerea cand am chef si vorbesc cum vreau, asa cum vorbesti si tu ca un analfabethappy.Pa!

| Đιαnα a răspuns:

Şi apropo, nu eşti deloc prea mică, dar nu prea pari pregătită, adică asta e vârsta la care ne lăsăm foarte uşor influenţate, iar tu din întrebarea pe care ai pus-o reiese că ai fi dispusă să te schimbi pentru a face pe plac unui băiat. Ceea ce e inacceptabil happy. Găndeşte-te bine.
Apropo, şi eu am doar 14 ani, şi îţi vorbesc din experienţă! happy

| stefania1997 a răspuns (pentru Đιαnα):

Aa nu, nu e prea mica... E prea micaa! zici ca ai 14 ani si vorbesti din experienta.e clar!

| ravens a răspuns:

Buna felul vostru de a fii inocente,,,

| cr7vlad_4850 a răspuns:

Buna alexia am 14 ani da si mie id tau sa vb pe mess
sau numele de facebook daca ai

| AlexiaAlexutza explică:

Multumesc de sfat Diana! U meriti cu felicitari fundita! Id-ul meu este georgianakiri/cont facebook Georgiana Georgy, nu vreau sa par ca pun botul la baieti dar imi place sa imi fac multi prieteni si inca odata va multumesc:*

| AlexiaAlexutza explică:

Diana:mi ai fost de mare ajutor, oricine poate conta pe tine, mersi frumos!:*:*

| andreea_3786 a răspuns:

Nuconteazacinesuntconteazaceraspunsitidau:auzi bha putifer daca nu jtiai o fata are un iubit chiar si de la 11 ani daca e atragatoare si sexy logic. Saracutul de tine esti prea urat de iubita si de aceea faci asa du-te la matrimoniale si a am sa iti spun ceva HAI SICTIR!

| barbiebrunette98 a răspuns:

AlexiaAlexutza nu esti prea mica pentru a avea un iubit si eu sunt de varsta ta si am iubit si nu vad ce e raw in asta.Dar, ai grija cu naivitatea am patit-o si eu dar mi-am dat seama la timp degreseala.Te inteleg ca esti la varsta la care ai vrea un iubit deci prin urmare eu zic sa deschizi ochii bine inainte de a avea iubit. si in legatura cu intrebare ta ce le place baietilor...e greuu de zis pentru ca in zilele de azi nici ei nu stiuwinking sper sa te fi ajutat. pup:*