| UffleUFK a întrebat:

Buna TPU.

Am 13 ani si sanii mei nu sunt DELOC dezvoltati. DAR DELOC sad
Toate fetele din clasa au macar un inceput de san, altele deja au ajuns la sutiene cu cupe B...
Mama spune ca o sa apara odata cu menstruatia, la timpul lor...
Mie sincer nu mi se pare normal.

Niste Sfaturi? E normal sa nu-mi fi aparut? sad

Răspuns Câştigător
| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

Conteaza familia pe care o ai. Daca mama ta sau bunica ta sau etc. nu erau asa dezvoltate asta inseamna ca nici tu nu o sa te dezvolti asa de repede. Intre timp, nu le baga in seama pe colegele tale daca iti zic ceva. La 13 ani s-ar putea sa ai niste capre in clasa ta (stiu cum e) si ar trebui sa le lasi in pace. Si in mod normal, mentruatia vine la 14 ani sau chiar la 15 cel tarziu, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta. Eu zic sa iti placa cum esti si sa intelegi ca esti speciala. Nu trebuie sa te compari cu celelalte, trebuie sa fi tu inseti si sa nu-ti pese de ele. Si...pentru chestia cu sanii, cum am spus tine de familie. Iti spun ca si eu am 12 ani si nu mi-au aparut chiar asa... poate tu spui ca nu ti-au aparut deloc dar poate nu e adevarat. Poate ai si nu ti-ai dat seama. Cum am zis, fi tu inseti si daca o sa-ti placa cum esti, nu mai conteaza parerea celorlalti.

17 răspunsuri:
| Ruxandra15 a răspuns:

Depinde de fiecare. Esti singura din clasa care nu are menstruatie? Eu in a 6a am ajuns la sutien cu cupe C deci nu te mira. Poti incerca sa iei vitamine. Ce inaltime ai si ce greutate. Ar fi trebuit sa apara cel mai bine e sa mergi la un doctor si sa iti spuna cauza pentru ca trebuie sa fie una daca nu ai menstruatie. Inaltimea m-ar ajuta si greutatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica deloc? Poate au inceput sa-ti creasca si ai pretentia sa-i ai cat bunica.

| UffleUFK explică (pentru Ruxandra15):

Am 1,49 si 30 kg.

| UffleUFK explică (pentru anonim_4396):

Crede-ma, sunt complet PLATI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UffleUFK):

Fata da-mi pe privat o poza ori spune-mi ce FB ai

| Ruxandra15 a răspuns (pentru UffleUFK):

Ooooo mai mananca fata mea e normal esti mult prea slaba. Mananca fructe si legume si ea vitamine pai la greutatea aia cu sa iti creasca? Vezi sa nu ai anemie ca e foarte rau. Mananca fructe si legume multe.

anonim_4396

Fata iti faci griji degeaba pentru greutatea ta, este bine, o sa-ti creasca, ai rabdare.

| UffleUFK explică (pentru Ruxandra15):

MANANC DE SPARG!
Crede-ma, bag si fast-food si legume si fructe, shaorma, pizza, hamburger, mere, morcovi, carne, lactate, DE TOATE si nu se pune ABSOLUT NIMIC pe mine straight face

anonim_4396

Te afecteaza animalele, vad ca stai prea mult printre ele, stiu ca anumite bacterii de pe ele, iti influenteaza dezvoltarea.

| ღBelieveInHopeღ a răspuns (pentru UffleUFK):

Sunt in aceeasi problema ca tine, numai ca eu am 12 ani. Am cred ca 30 si ceva de kg (cel mai mult am avut 32 dar acum cred ca am 30) si inaltimea cred ca 1, 47 sau chiar 49 ca tine. Si la mine mananc de rup si nu se pune nimic. Trebuie sa luam multe vitamine caci altfel o sa dam in anorexie. Si ai incredere in tine! Daca o sa incepi sa faci si cateva exercitii cred ca o sa cresti si in inaltime si in kg pentru ca o sa-ti fie foame de la sport.
Succes!

| Georgemy2 a răspuns:

Poate iti cresc invers? laughing) in fine, nu conteaza marimea sanilor persoana potrivita, ma refer in viitor, o sa te placa chiar daca nu ai sani galetile...

| UffleUFK explică (pentru ღBelieveInHopeღ):

Eu mananc mereu, si nu imi este foame niciodata.
+ ca fac Balet, Gimnastica, Inot si Altetism straight face

| UffleUFK explică (pentru Georgemy2):

Nu vreau sa am sanii ca o minge de fotbal, macar ca o minge de tenis, daca intelegi =)

| ღBelieveInHopeღ a răspuns (pentru UffleUFK):

Si eu fac dans, inot si tenis dar nu se intampla nimic.

| Wukii a răspuns (pentru UffleUFK):

Ai doar 30 kg? o.o. Nu e bine...

| UffleUFK explică (pentru Wukii):

Nu iti fa griji, asa a avut si mama si nu are nici o problema de sanatate