| CarmichaeL a întrebat:

Am 13 ani si sunt din Botosani. Stiti cumva unde m-as putea angaja pe timp de vara? Sau ce as putea face pentru a castiga ceva bani? As cam vrea 20 30 lei pe zi, insa orice sugestie este binevenita. Thxx

Răspuns Câştigător
| beniamin1991 a răspuns:

Nu sunt din Botosani si nici nu cunosc orasul, insa la varsta asta, nu stiu cine te-ar putea lua.Totusi felicitari,rar intalnesc tineri care vor sa lucreze la o varsta atat de mica.
Nu stiu altii cum sunt,dar eu,in locul as intreba la spalatorii auto,daca nu iti este rusine,desemenea cumpara ziarul local si uita-te la locurile de munca,poate gasesti ceva,desi e putin probabil.
Daca chiar ai nevoie de bani,de ce nu iti intrebi parintii? Ii rogi sa te ajute,sa lucrezi pentru ei,sau sa vorbeasca pentru tine la cunostinte sau alte rude.
Am mai vazut pe strada tineri impartind brosuri,de la o anumita firma,gen acele firme de telefoane care vand cartele,telefoane,etc,poti intreba si acolo,dar e putin probabil sa te ia,mai repede ar angaja o fata decat un baiat.
Nu prea stiu ce sa mai zic,plimba-te prin oras,uita-te la localuri, magazine, intreaba lumea, etc.
Cel mai important e sa nu iti fie rusine sa te intrebi si sa nu te demoralizezi daca esti refuzat, capul sus si mergi inainte.Bafta.

0 răspunsuri: