| Ioana3012 a întrebat:

Bună, TPU!
Am 13 ani şi sunt împreună cu un băiat de aceeași vârstă. De revelion el împreună cu mai mulți prieteni de 12, 13 și 14 ani au petrecut împreună la unul dintre aceștia. Cei de 14 ani au băut şi le-au dat şi celorlalți...Prietenul meu a băut foarte puțin, in timp ce ceilalți au băut pe rupte (unuia de 12 ani i s-a făcut atât de rău încât nici astăzi nu si-a revenit). Când a ajuns acasă, mama lui l-a mirosit și i-a mirosit și hainele să vadă dacă a băut sau s-a îmbătat. Nu avea nimic.
Faza e că noi am plănuit de marți să ieşim la un suc, ziua întâlnirii fiind mâine, doar că între timp, mama lui a auzit de la niște persoane cum că băiatul ei s-a îmbătat. Ea crede în continuare acea persoană, nu pe fiul ei. I-a interzis să ne vedem mâine şi sunt supărată...Sunt supărată că nu îl crede, nu că nu ne vedem.
Întrebarea e: Ce poate face ca mama lui sa îl creada şi să îl lase să iasă cu mine?
VREAU RĂSPUNSURI SERIOASE!
DAU FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, ceea ce tu nu realizezi este ca, voi sunteti inca copii mici si parintii trebuie sa va supravegheze si sa va dea voie, doar daca sunteti supravegheati de un adult.
In acest caz, cand copii mici au avut acces la alcool si au baut, este de inteles ca mama sa il pedepseasca si sa nu-i mai permita iesitul afara.
Eu sunt suprinsa cum de li s-a permis sa faca revelionul impreuna, nefiind supravegheati de parinti si avand alcool prin preajma.
Iar tu, nu ai de ce sa fii suparata, pentru ca si baiatul tau a baut (chair tu ai spus, ca putin, dar a baut!).
Evident ca, mama lui a aflat si de aici pedeapsa lui, luata pe merit.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mare mascul e el ca bea la 13 ani... asta pana il bate mamica la poponet. Isi merita pedeapsa, poate mai are o sansa la copilarie

| Ioana3012 explică (pentru suntserios):

El nu a băut mult. Un pahar de şampanie şi nici ăla plin...

| suntserios a răspuns (pentru Ioana3012):

13 ani si baut... nu mai conteaza daca mult sau nu

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ioana3012):

Nu are importanta cat a baut, nu avea voie sa bea deloc alcool!

| siriusblack98 a răspuns (pentru Ioana3012):

Fir-ar ea a naiba de treaba ca nu pot sa injur aici, auzi la ei relatii la 13 ani si rupti in gura de beti.Praful se alege bai de voi.Eu am 20 de ani, la 13 ani jur ca ''rupeam'' abecedarul si voua va arde de relatii si dragoste.S-a pus mamica in calea hormonilor vostrii?laughing))Bine va face!

| FaraNumePls a răspuns:

Puteți să ieșiți și peste câteva zile. Keep calm. Stai chill happy
Depinde cat de "rea" este mama lui.

| 1231242 a răspuns:

Băga-mi-aș cocoșul la 12 ani vine rupt de beat, ai de cocoșul meu, relația se va termina mai repede ca iarna.

| Ioana3012 explică (pentru 1231242):

Am spus că nu el era beat, ci un alt prieten. Citește te rog mai bine povestea.

| 1231242 a răspuns (pentru Ioana3012):

E tot același lucru, după cum am spus.

| BububucatorulBubycus a răspuns:

Nu duce la bautura sa imbatat ca soarecele dintr_o boaba de strugure. sau na baut alcool si a fost prima data si a mai si fumat e belea, ori si-a dat ficatul peste cap...si cu intalnirea cred ca mamei lui nu-i place anturajul in care s-a bagat adica gasca care sunteti nu neaparat are ceva cu unu sau poate nu-i convine de tine nu faci de el...

| DiyanAndorea a răspuns:

Nu ai putea sa faci tu nimic. Mama lui a vazut cum era cand a ajuns acasa. Daca nu l-a vazut beat, de ce sa creada pe altcineva? Nu pot sa inteleg unii oameni. Dar cred ca nu stii toata povestea. Din moment ce ai zis ca mamei lui nu i-a mirosit a bautura, cum poate sa fie acum convinsa ca s-a imbatat?

| Ioana3012 explică (pentru DiyanAndorea):

Nici eu nu ştiu cum poate crede asta...Am vorbit cu el până a plecat de la petrecere şi nu dădea semne ca e beat. Sper să o convingă pe mama lui să îl lase să ieşim.