| TequilaVodka a întrebat:

Buna TPU.Am 13 ani si sunt in clasa a saptea.Recent,la noi in oras a fost un bâlci cu masinute busitoare si alte tiribombe.Acolo am inceput sa ma inteleg mai bine cu un baiat din scoala mea care e in clasa a opta.El e rusinos de felul lui, la fel ca si mine.In seara cand s-a terminat acest bâlci, el mi-a multumit pe facebook pentru o zi minunta pe care i-am facut-o.Si eu i.am multumit, apoi el a zis ca nu o.mai lungeste si.imi spu e direct ca ii place de mine.Eu am acceptat sa fiu iubita lui,iar acum,dupa trei zile de cand a recunoscut, a zis ca ar fi mai bine sa fim impreuna dupa ce termina si el cu evaluarea nationala, avand in vedere ca mai sunt trei luni de scoala.Eu am acceptat,iar apoi el a zis ca e mai bine pentru amandoi, deoarece el a recunoscut ca ma supara, deoarece nu iese in curtea scolii.Acum,dupa doua zile de la acest inceput de pauza, mi-e dor de el si nu stiu e sa cred daca trebuie sa mai vorbim sau nu.Eu stiu a el nu a vrut sa insemne asta i despartire, deoarece a zis ca ma placea dinainte. Acum nu stiu ce sa fac ca sa ma pot abtine din a ma mai gandi la el, macar astea trei luni.

Răspuns Câştigător
| MilkWithCereals a răspuns:

A spus ca te place. Poti sa mai vorbesti din cand in cand cu el, e destul de normal. Nu te mananca daca vorbiti ca intre prieteni. Si nu ai ce sa faci, trebuie sa astepti cele 3 luni ca sa poata invata. Scoala pentru unii este foarte importanta si chiar isi doresc sa ajunga cineva in viata. Ai sa vezi si tu cand vei fi in a 8-a.:] si daca o sa te mai placa si peste astea 3 luni, o sa fiti impreuna. Daca nu. asta e, mai sunt baieti.

4 răspunsuri:
| ancaancutza14 a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa ii respecti decizia, pentru ca scoala este importanta pentru el si ar trebui si pentru tine, deci ai putea sa inveti mai mult ca sa iti ei gandul de la el cateva luni.

| oOBuBuOo a răspuns:

E adevarat ca nu iti poti lua gandul de la el,dar tu trebuie sa il intelegi si ai sa vezi ca, cand o sa ajungi la sfarsitul clasei a opta o sa iti dedici tot timpul tau asupra invataturii, eu zic sa ii respecti decizia, caci asta este foarte important pentru el si nu iti fa griji, dupa ce termina cu examenele isi va lua mai mult timp pentru tine :*
Bafta! :* : D

| Gefox a răspuns:

Mai fato, cand ai sa fii in clasa a 8-a ai sa vezi ce stres inseamna evaluare nationala! Daca a zis ca te place, te place!
Si daca ti-a spus sa luati o mica pauza asta nu inseamna ca nu mai puteti socializa, petrece timpul impreuna! A vrut sa spuna doar ca are nevoie de spatiu!