Nu vreau sa iti spu nce vrei sa auzi, iti spun adevarul, am o vecina care are 25 de ani si nu are sanii DELOC deci e plata,asta ii e felu,asa s-a nascut,insa nu asta e baiul,fiecare femeie,are atuurile eiNu sanii inseamna tot,sufletu conteaza cel mai mult,si eu eram inainte complexat din cauza ca nu aveam barba,nici acu nu am cine stie ce,insa... cu timpul a inceput sa imi creasca si barba cat de cat,pe viitor sper sa se mai indeseasca,insa ca si tine,eram complexat, poate mai sunt oleac, dar nu asta e ideea, Asa ne-a facut DUmnezeu, fi bucuroasa ca nu ai nimic probleme de sanatate.
N.ai de ce sa te ingrijorezi. cunosc o fata care avea sanii foarte mici pana s-a maritat, si abia cand a ramas insarcinata i s-au dezvoltat. nu toti suntem la fel, deci nu toti avem aceiasi sani.
parerea mea e sa ii lasi asa cum sunt, nu sa ii "tratezi" cu fel de fel de "produse". poate te vei trezi dupa ca nu stii ce sa mai faci ca o sa ii ai prea mari apoi. fii multumita asa cum sunt, si ai rabdare ca ei o sa creasca.
Ia si citeste articolul acesta si stai calma sanii cresc cand le este timpul si eu eram preocupata de asta am si eu 13 ani, sanii mici dar nu-i nimic. incearca uleiul de ricin. este ieftin si da rezultate