| Maria690 a întrebat:

am 14 ani, 1, 64 si 50. de kilograme. Doresc sa mai slabesc putin ca am burtica! Ma ajuta cineva? kiss. Dau fundita.!

5 răspunsuri:
| Mariana_Santu_Lasat_1972 a răspuns:

Pai uite cateva idei;
-sa nu mai manaci foarte multe dulciuri
-mai putine mezeluri nu mai maca seara( sau daca mananci ceva usor)
-scrieti pe o foaie un program alimenta + cate multe fructe si legume poti

| AlexBpm a răspuns:

E foarte simplu. Punete pe alergat si renunta la paine si alimente bogate in proteine.

| TheBiscuite a răspuns:

Mergi la shaormeria de peste drum si i-ati o shaorma. Daca e inchis mergi la pizzerie big grin sper ca te-am ajutat

| iuliaa9974 a răspuns:

Pai.
-mananca fara paine;
-alearga si tu ziua pe strada/in parc;
-nu mai manca dupa ora 18.00; [ajuta mult]
-poti sa faci 15-20 de abdomene pe zi.

Bafta!:*

| MaryyraM a răspuns:

Ok..pai..mancarea este esentiala la aceasta varsta..stiu pentru ca si eu am tot 14 ani happy. daca o sa mananci foarte putin, nu o sa mai poti tine minte chestii de la scoala.trebuie sa mananci normal: 1-2 felii de paine la mic dejun.+un pate.o rosie..sau ceva acolo.mic dejunul este esential..la pranz mananca un bol mic supa sau bors +un PIC de felul 2..asta fara paine. poti cu o bucatica de mamaliga..mamaliga slabeste si ajuta foarte mult organismul.iar la cina..asta inainte de ora 6, poti lua o Mica gustare.renunta la pizza, mancaruri de la fast food, prajeli.incearca sa mananci cat mai multe legume, si mancare fiarta.de asemenea renunta la dulciuri..chipsuri,sucuri acidulate.fa cat mai multa miscare.du-te la sala..mergi pe jos: mersul pe jos face piciorul frumos. Bafta! :*