| LuizaAndreeaLuiza a întrebat:

am 14 ani, 1.70 si 50 kg.
credeti ca e normal sa fiu asa inalta avand in vedere ca mama mea are 1.70 iar tata 1.97big grin
oare ar fi ok sa port tocuri( le ador:X:X) daca prietenii mei sunt deja mult mai mici ca mine?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

E foarte ok... din pct meu de vedere femeile inalte cu picioare drepte :X si pe tocuri sunt geniale! nu te lua dupa ce spun altii! incaltate cu ce doresti tu si in ce te simti tu bine! chiar daca prietenul este mai mic cu 1 cap ca tine! nu conteaza inaltimea intr-o relatie! gurile rele or sa zica ca nu va sta bine sau dzeu stie ce altceva inventeaza! Fa ce doresti tu!

| LuizaAndreeaLuiza explică (pentru Azµre):

M-am referit la prieteni si fete si baieti, ca iubit nu amlaughing
si mersi pentru incurajare, eu ma simt f bine pe tocuri si cred ca arat si bine. mersi:X:X

7 răspunsuri:
| Escape a răspuns:

Da este normal, de ce nu ar fi? Esti destul de inalta... iti recomand sa nu porti tocuri daca ai sub 16 ani ..si daca ti neaparat sa porti tocuri sa nu iti faci din asta o obisnuinta pentru ca mai tarziu vei avea probleme cu spatele

| LuizaAndreeaLuiza explică:

Nu vreau sa port tocuri tot timpul, putin mai rarhappy

| Bia125 a răspuns:

Poi, daca ai parinti inalti atunci e f. ok sa ai 1.70. Dar nu ti-as recomanda sa porti inca tocuri, avand in vedere ca prieteniin tai sunt mai mici decat tinebig grin Bafta!

| jimiciu a răspuns:

E clar semeni cu taicatu la inaltime!laughing

| LuizaAndreeaLuiza explică (pentru jimiciu):

Asa elaughing
oare e ok sa port si tocuri?

| jimiciu a răspuns (pentru LuizaAndreeaLuiza):

Daca iti sta bine si nu te simpti aiurea in ele de ce nu?