Te sfătuiesc să nu fumezi deloc. În primul rând ai APROAPE 14 ani. Adică ai 13 şi ceva, ceea ce e foarte puţin. Nu inţeleg de ce ai vrea să te apuci de fumat. O să iţi miroasă toate hainele, gura, mainile, parul. O să ţi se ingălbenească dinţii. O să ai nişte complicaţii mai încolo. Eventual o sa te certe ai tăi. Şi nu te face mai frumos, mai inteligent, mai sexy, mai cool sau mai stiu eu ce. Deci, de ce vrei să te apuci de fumat?
Nu fuma oprestete acum cand esti la inceput pe urma e mai greu, fumatul distruge sanatatea esti prea mic in primul rand daca vrei sa te apuci apucate mai tarziu dupa 18 ani!
Ce? hmm...cred ca nimic!
Sunt destul de scumpe si nu sunt foarte bune!
te sfatuiesc sa nu te apuci de ele...pentru ca odata ce te-ai apucat, e greu sa le mai lasi!
poti face astm! nu-ti doresc!
dar daca vrei tu, incearca cu ceva usor sau kent!
Nimic dar daca vrei iate dupa toti prostii si o sa ajungi sa mori la 20 de ani
Doar 14 ani? Ohh, nu si tu! Candva o sa regreti!
Dar pana atunci...incearca KENT! KENT-ul e cel mai bun!
La 14 ani? Eu am tot 14 ani si nici nu ma gandesc sa fac asa ceva. De fapt este o tara libera unde toti putem sa facem ce vrem, dar sfatul meu este sa lasi prostiile
Eu te sfatuiesc mai bine sa renunti de tot pentru ca nu e bine la varsta asta frageda.
Cel mai bun sfat e sa nu te apuci de fumat. Poate ti se pare ceva ce te face mai smecher sau ceva d genu.Mai bine gandeste-te prima data. Fumezi acum si esti smecher dar iti scurtezi din viata.crede-ma ca daca te apuci apoi te lasi fff greu.
Deci, NU TE APUCA!
Mai bine nu fumezi deloc. Ajungi sa dai bani pe autodistrugere.
La fel am facut si eu, de la un fum la un pachet pe zi.
Am reusit sa ma las de fumat.
Daca totusi chiar vrei neaparat... Vog, Slims, Kent1, Pall mall ALB
Eu te sfatuiesc sa nu fumezi nimic.Sa nu te apuci ca o sa iti para rau pe la 30 de ani