| Cavery98 a întrebat:

Am 14 ani și sunt indrăgostit de femeile in vărsta aprox de 40-45 de ani.
Cum pot avea o relatie/aventură cu asemenea femeie?

8 răspunsuri:
| Adelina004 a răspuns:

WAW asta e ceva.Si eu am 14 ani dar niciodata nu m-as indragosti de barbati atat de ....maturi(nu pot sa ma indragostesc asa)hee hee.Dar stai sa ghicesc e cumva o profa de-a ta, sau? laughing.Eu nu cred ca poti avea vreun contact cu ea, adica poate femeia e maritata si vine un copil(adolescent) si se baga?! in nici-un caz.Eu zic sa iti cauti pe cineva de varsta ta si sa nu te mai uiti la fete..mature. laughing

| mgtow a răspuns:

Lasa fanteziile ca nu e bine ce vrei sa faci, ar rade si gandacii de tine la ce vrei sa faci si niciuna nu te-ar lua asa stiind ce ai in mijloc.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Pai in primul rand poti inceta sa mai visezi laughing In al doilea rand, femeile de 40-45 de ani sunt maritate cu barbati de varsta lor, asa ca nu s-ar uita dupa cei ca tine, asa ca singura varianta este sa gasesti o fata de varsta tawinking

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Deci. Probabil nu te gandesti la altceva decat la ***. Parerea mea, lasa chestia asta deoparte si asteapta sa te indragostesti de cineva cu adevarat si de varsta ta.
Lumea va crede ca esti obsedat, sau mai rau.
Bafta!

| vlad89c a răspuns:

Nici o sansahee hee

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai asteapta vreo 2 ani ca iti trece

| irrumator30 a răspuns:

Stai cumionte pe putulica ta ca o bagi in belele mari... corupere de minori, pedofilie - parnaie ce mai. Uit-o! Cauta-ti fete mai apropiate ca varsta!

| AliveOne a răspuns:

Wtf stai calm copilu nu mai gandi asa sansele sunt 0