| Steph_9115 a întrebat:

Buna TPU.Am 14 ani, iar grupul meu de prieteni s-a destramat! Eram 3; unul a plecat intr-un alt grup de prieteni, iar celalalt prieten nu mai iese doar in 2! O sa-mi ia ceva timp ca sa-mi fac alt grup de prieteni, sau cel putin altul. Dar ma simt singur; simt ca ma depaseste situatia asta! De aceea am decis sa-mi fac o iubita. Dar vreau o iubita pe care chiar sa o iubesc, sa tin la ea.Am descoperit fata aceea! Dar numai ca am descoperit si ca nu e genul de fata care sa aiba iubit, sa se indragosteasca! Asa ca ramane doar prietena, o prietena la care tin foarte mult.Sunt dintr-un oras cu 3 scoli si 1 liceu. Ce sa fac ca sa remediez aceasta situatie? Toate celelalte fete de care mi-a placut mi-au spus verzi si uscate gen "Vezi tu.am iubit" sau "Vezi tu...esti un tip dragut si simpatic dar din pacate nu se poate mai mult de o relatie frumoasa de prietenie!"Cum pot rezolva aceasta situatie?

2 răspunsuri:
| niku93 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic de problema ta dar mi-am adus aminte de o reclama cand am citit descrierea http://www.youtube.com/watch?v=lKowRdSy67c

| bunny_6472 a răspuns:

Ar trebui sa mai cauti. poate nu e ea fata potrivita. nu are rost sa incerci si sa-ti irosesti timpul cu o fata care nu vrea un iubit. sau poate cand vei avea o iubita vei vedea cum va reactiona prietena ta. bee bee nu fii dezamagit. o sa intalnesti intr-o zi fata potrivita happy