anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani ma intilnesc cum sa-i zic mamei mele? ajutorr plss

Răspuns Câştigător
| ralucabalan2010 a răspuns:

Buna! Esti destul de mare pentru un prieten dar sa nu intreci masura adica sa nu treci direct la sex! Ii poti spune mamei tale ca esti o fata matura si ca poti avea un simplu iubit. Dar inainte sa'i spui asigura'te ca este baiatul ideal pentru ca daca sa spunem mama ta nu este de acord cu el, daca relatia nu dureaza mult si nu te intelegi cu el mama ta se v-a supara pe tine pentru. ca nu ai avut incredere in ea. Iti urez succes! Funda?happy

4 răspunsuri:
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Uite un raspuns tamipt:
Ii poti spune verbal. Ce iti poate face?
Cu curaj!
Bafta!

| 1Mihai1 a răspuns:

Citeşte-ţi întrebarea!

| best78 a răspuns:

Presupun ca te intalnesti cu un baiat (logic nu?). Daca iti e teama de mama ta ai putea sa mai eviti un pic subiectul, o perioada pana vei putea deschide subiectul cu ea.Dar ea nu a avut cu tine discutii de genul acesta?

| oղℓiղe a răspuns:

Deci,ma scuzati de ce am scris..marog..dar multumesk..molt ca ati inteles intrebarea!"era ceva de genul ca nu stiam cum sa-i spun mamei ca ma intilnesk, deci sigur ca nu voi ajunge cu baiatul ala la o relatie ceva de genul mai serios.imi era putin in grija de mama..si totusi nu i-am spus inca deoarece frattele se tinea de capul meu.dar cred ca viitoare relatie ii voi zice, va multumesc pentru rs-uri!