| 1999dia a întrebat:

Buna,TPU! am 14 ani! poate o sa vi se para ciudat ce am de spus, dar simteam nevoia sa ma descarc! acum cateva minute am vazut filmul if only si la sfarsit am inceput sa plaNG GROAZNIC! trec printr-un moment mai greu si am realizat in sfarsit, ca de multe dati de altfel ca pot, dar nu vreau sa arat ceea ce pot! poate ca e ciudat si poate o sa credeti ca sunt nebuna dar de fiecare data cand spun: poti o sa reusesti, si sunt convinsa de acest lucru in momentul cand trebuie sa demonstrez cu adevarat ce pot dau inapoi (sunt rac). sunt un om foarte sensibil si am fost ranita de multe ori si de aceea nu arat lumii cine sunt mie teama sa nu fiu ranita din nou! toti imi spun ca am potential si ca voi reusi.de curand am fost la psihologul scolii, iar dupa 7 sedinte am crezut ca s-a rezolvat, dar la sfarsitul ultimei sedinte m-a intrebat de ce am ajuns la ea(de ce am apelat la ea) pentru ca eu ma cunosc bine! intrebarea asta m-a bagat in ceata de tot! uneori ma intre cu adevarat cine sunt ce vreau, daca ii merit pe cei din jur! multumesc pentru timpul acordat! pareri sincere si scuze daca v-am bagat in ceata

3 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

Ăsta e site de întrebări nu de păreri. Nu ai prieteni, familie?

| Muffinss a răspuns:

E bine dacă ești perseverentă! Ai încredere în tine că poți face totul, nu băga în seamă gurile rele și fă totul doar pentru tine, și nu pentru alții! :*

| alaalaeu a răspuns:

Buna. Nu esti nebuna. Incearca sa fii puternica si nu te lasa coplesita de problemele care te apasa acum...sunt trecatoare.
Acum esti la o varsta dificila in care ai impesia ca ai probleme grave, ca nu faci fata, esti complexata etc dar sa stii ca aceste mici probleme o sa treaca de la sine, crede-ma, eu trec prin niste probleme mult mai grave decat cele descrise de tine.
Ai rabdare, fii puernica si optimista si si vei vedea ca mai tarziu aceste probleme vor trece, crede-ma. Timpul e cel ce le vindeca pe toate.
Iti doresc tot binele din lume happy