| Larisuk128 a întrebat:

Am 14 ani si 1.50m. Ma simt foarte prost pentru ca toti ma striga "pitica" si toti rad de mine. In fiecare zi ma lovesc de acest defect si nu stiu ce sa fac. Cum pot sa ma mai inalt si eu sau sa par mai inalta? Funda celui mai folositor raspuns. happy

5 răspunsuri:
| Tovarăşiemăligă a răspuns:

Crede-ma la baieti le plac fete scunde))cind ei se rid de tine pur si simplu zimbeste-le vei vedea are efect*)eu eram cu aceeasi problema si cu ea am ramas dar am multa popularitate)))

| SimoNARaluCA a răspuns:

Nu te poti inalta subit. Cercetatorii britanici au spus ca nu te poti inalta subit.Cat iti e dat sa cresti, atata cresti.Este un fapt.Depinde si de gena.Adica parintii tai sunt scunzi sau rudele tale in general, e improbabil sa fii singura inalta.Este posibil sa ai mai tarziu un fuseu de crestere, de genul 10 cm intr-o vara(cunosc cazuri).Am o prietena care are 1.53 la 24 de ani si toti o consideram adorabila.Zambeste si razi cu ei atunci cand iti zic astfel. Nimeni nu e perfect! happy

| Dariusuu a răspuns:

Ai doar 14 anişori nu 24 aşa că lasă timpul să rezolve asta.
Nu poţi să devii înaltă peste noapte. Corpul tău se dezvoltă până la 20 de ani, şi lasă-i să spună ce vor.

N-au decât.

| Liviu a răspuns:

Eh,eu caut mereu sa supar fetele mici de statura, ma amuza copios cand vad ca se supara, ca niste oameni micuti asabig grin hihi laughingdar sunt adorabile astfel de persoane, mai ales cand eu am 1, 85 cu 95 - 97 kg big grin stai linistita, unii te tachineaza doar sa te vada suparata happy

| Snowfall a răspuns:

Din cate am inteles de la mai multe persoane mai poti creste cu pana la 10-15 centimetri daca joci baschet; dar trebuie sa joci cel putin un an - un an jumate pentru a putea vedea o diferenta semnificativa. Am inteles ca ar mai exista si niste creme sau intectii care iti pot adauga cativa centimetrii in plus dar nu sunt suficient de informata incat sa iti dau mai multe detalii.