Eu am 1, 68 cm si 47, 5 kg. Ar trebui sa ma ingras cu inca cel putin 5 kg, daca iau in calcul ''catekg tb sa iau daca ai 1, x inaltime''. De la inceputul anului m-am ingrasat de la 39kg la 47, ceea ce, acum, e perfect. Nu trebuie neaparat sa slabesti. De exemplu, eu fac bicicleta zilnic cate 1 ora sau cate 180 abdomene si geno. Bieninteles, cu inceputul poti lua de la 10 min si cu 10-15 abdomene si geno. Eu fac acest program de 1 an jumate si mentionez ca sunt o pofticioasa si mananc destul de mult Totusi, nu ma ingras, dar fac si muschi lapicioare si abdomen. Deci, acest program cred ca te-ar putea ajuta si pe tine fara prea multe probleme!
Ai innebunit? Cum naiba sa slabesti 5kg in 5 zile? Sanatos e 2-3 kg pe luna. sper ca e o gluma. + de asta e aproape imposibil sa slabesti 5 kg in 5 zile. n-ai cum. 1kg = 7000-8000 calori deci in total =35000 calorii-40000calorii. pur si simplu e imposibil! Pe langa ca faci foametea si o sa iti fie afectat organismul, sunt aproape sigur ca iti va ramane piele care iti va atarna si de aia mai scapi doar cu operatie
Calynus întreabă: