| Sterian_Andrei_1990 a întrebat:

am 14 ani si acum cateva zile m-am certat cu cea mai buna prietena a mea dintr-un lucru foarte banal.Mi-a zis ca am terminat totul.Am tot incercat sa-mi cer iertare, dar mi-a dat seen. Spuneti-mi ce sa fac, am foarte multe amintiri frumoase cu ea si nu vreau sa o pierd pentru ca tin foarte mult la ea.PLS AJUTATI-MA!

Răspuns Câştigător
| OrdanKarris a răspuns:

Cand ai spus "cea mai buna prietena a mea" mi s-a rupt filmul atunci si acolo. Am facut un cringe de toata frumusetea. Ar trebui sa-ti pui intrebarea daca pentru ea este atat de usor sa se certe cu tine din primul rahat si apoi sa te ignore complet, fara nici o problema, inseamna ca nu te respecta absolut deloc, iar tu zici ca "tii foarte mult la ea". Interesant. Ai 0 respect de sine si de asta te calca in picioare. Ti-a dat cu seen. LA REVEDERE. Ai rupt contactul cu ea atunci si acolo. Nu o mai cauti nici macar o data. Ii dai ignore pe toate retelele de socializare pe care sunteti conectati, nu raspunzi la mesaje, nu raspunzi la telefon. Sa simta si ea pe propria ei piele cum e sa fi ignorata pentru ca iti garantez ca ii va trece supararea si va incerca sa-ti dea tarcoale. Nu trebuie tu sa repari nimic. Nu ai ce repara. O muiere cand are chef s-o faca pe nebuna o va face, iar daca incerci sa remediezi situatia, vei inrautati situatia. O lasi s-o faca pe nebuna si pe interesanta iar cand revine la ganduri mai bune, ii dai tu cu seen. Daca ea te-a facut sa fiarbi o saptamana, tu o faci sa fiarba o luna. O luna de zile rupi contactul, preferabil rupe-l forever. Gasestei alti prieteni. Si apropo, nu te-a invatat nimeni pana acum ca barbatii si femeile NU pot fi doar simpli prieteni. Intotdeauna va exista pretextul sexual. Tu incerci sa ajungi in chilotii ei, devenindu-i prieten eliminand orice discomfort de ordin sexual. Cand spui ca tii mult la ea, imi da de inteles ca ai vrea mai mult cu ea decat simplii prieteni si speri ca fiind prietenul ei, vei obtine mai mult intr-o zi. Sunt aici sa te informez ca acea zi, NU VA VENI. Nu pierzi absolut nimic daca rupi contactul complet cu ea. Nu pierzi nimic. Din simpla prietenie nu va deveni niciodata relatie. Fa-o sa simta pe pielea ei ce simti tu acum. RUpe contactul si asteapta sa te contacteze ea, apoi fa si tu exact la fel cum a facut ea, doar ca mai rau.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-i 1 saptamana sa-si revina si mergi apoi la ea sa-ti ceri iertare, cu un buchet frumos de flori si eventual ciocolata.

| Andreeush a răspuns:

Las-o să se calmeze și după aia încearcă să vorbești cu ea.

| LupusDei1993 a răspuns:

La 14 ani nu exista iubire, las-o sa se linisteasca si pe urma vezi ce faci mai departe.