Ai acumulat frustrari din nefericirea ta, frustrari pe care le reversi asupra altora care sunt fericiti sau diferiti de tine.
Nu-i normal, trebuie sa inveti sa gandesti pozitiv, sa iesi afara, sa-ti construiesti o viata normala, realista, nu una imaginara doar in fata computerului, ca aia te tampeste, te inraieste si te izoleaza de restul lumii.
Multumesc frumos! Sper ca ma va ajuta sfatul tau!
Aveti dreptate doamna, Gretta!
Cum a zis si Gretta, pot fi frustrati acumulate pe care vrei sa le razbati fara sa-ti dai seama.
Sau, poate esti putin inspre latura sado-masochita.
Las' ca-ti trece, nu ai nimic. Se stie ca introvertitii sunt inteligenti si au multe avantaje pentru ca judeca mai bine lucrurile si nu iau viata in deradere.
E totul in regula. Daca nu gasesti o cale sa te descarci de energia negativa, atunci este de fapt momentul cand incepi sa dai rateuri.
Si eu imi imaginam la fel cateodata, mai ales dupa ce luam nota mica la romana, dar acum (10 ani mai tarziu) profa e in siguranta si la fel toti strainii care imi ieseau in cale cand eram suparat.
In cele din urma am inceput sa ma calmez prin jocuri (Medal of Honor, Call of Duty, GTA, Man Hunt - primele, de atunci) iar acum reusesc si prin muzica. Nu sunt si nu am fost niciodata o persoana violenta.