Daca tu ai 14 ani si el 18 ani ai sanse 10% sa te placa poate exista o simpatie dar nimic mai mult, cum vezi tu un copil de 10 ani care te place asa este posibil sa te vada el...acum depinde si de baiat, joaca pe 2 fronuri si asta nu este corect. frumos ar fi sa ii spui prietenei tale ce face el cu tine pe la spatele ei, pune-te si tu in locul prietenei tale, eu cred ca el rade de voi adica va vede ca pe 2 fraiere, scuze pentru modul in care ma exprim dar mai bine un adevar crud decat o minciuna gogonata doar pentru o funnda, si daca chiar te-ar place ar lasa-o pe prietena lui pentru tine..succes! sper ca te-am ajutata! si succes in orice ai alege tu sa faci!:*
Pai nu are rost sa te certi pe urma cu prietena ta pentru pentru ca ...gandeste-te poate sa fie o vrajeala de-a lui si poti sa-l pierzi si pe el si pe prietena ta... eu ati propun sa cauti pe altcineva bft
Dupa cate ai spus tu acolo pot sa-mi dau seama ca e genul care incearca pe mai multe fronturi. Nu lua in considerare faptul ca te baga inseama atunci cand sunteti voi ( fara prietena lui de fata ma refer ).
Sfatul meu este asta : Stai calma, daca i-ar placea cu adevarat de tine atunci ti-ar arata-o cu ea de fata, insa de obicei de la tipii mai mari nu te poti astepta la mare chestie, pentru ei este mai mult o distractie.
Sper ca ti-am fost de ajutor si ca nu ma vei injura xD