| IngerCazator a întrebat:

Am 14 ani si am cunoscut un baiat de 18... Si a inceput sa imi placa de el dar problema este ca el este combinat cu o prietena de-a mea sad Cand sun cu ei si alti plrieteni afara aproape ca nici nu ma baga in seama... Dar cand prietena mea intra in casa eu mai stau afara cu alti prieteni deai mei si cu baiatu acela. Si atunci el incepe sa se comporte cu mine ca si cu iubita lui ma ia in brate ma face sa rad daca sunt suparata ma inveseleste. Ce credeti ii place de mine? Si de ce in prezenta iubitei lui el aproape ca nu ma baga in seama. Cum as putea sa ma combin cu el?

3 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Daca tu ai 14 ani si el 18 ani ai sanse 10% sa te placa poate exista o simpatie dar nimic mai mult, cum vezi tu un copil de 10 ani care te place asa este posibil sa te vada el...acum depinde si de baiat, joaca pe 2 fronuri si asta nu este corect. frumos ar fi sa ii spui prietenei tale ce face el cu tine pe la spatele ei, pune-te si tu in locul prietenei tale, eu cred ca el rade de voi adica va vede ca pe 2 fraiere, scuze pentru modul in care ma exprim dar mai bine un adevar crud decat o minciuna gogonata doar pentru o funnda, si daca chiar te-ar place ar lasa-o pe prietena lui pentru tine..succes! sper ca te-am ajutata! si succes in orice ai alege tu sa faci!:*

| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Pai nu are rost sa te certi pe urma cu prietena ta pentru pentru ca ...gandeste-te poate sa fie o vrajeala de-a lui si poti sa-l pierzi si pe el si pe prietena ta...winking eu ati propun sa cauti pe altcineva bft

| Deeand a răspuns:

Dupa cate ai spus tu acolo pot sa-mi dau seama ca e genul care incearca pe mai multe fronturi. Nu lua in considerare faptul ca te baga inseama atunci cand sunteti voi ( fara prietena lui de fata ma refer ).
Sfatul meu este asta : Stai calma, daca i-ar placea cu adevarat de tine atunci ti-ar arata-o cu ea de fata, insa de obicei de la tipii mai mari nu te poti astepta la mare chestie, pentru ei este mai mult o distractie.
Sper ca ti-am fost de ajutor si ca nu ma vei injura xD