Dai cu bățul în baltă și după aia nu-ți asumi greșeala ci dai fuga la mama să te scoată din rahat. Dacă tot te știai în relații proaste cu el, de ce nu l-ai lăsat în durerea lui?
Dacă ăla l-a intimidat, e posibil să te lase în pace dar dacă mai rău l-a enervat, mai ales că are o gașcă în spate, s-ar putea să riște, indiferent de urmări, doar pentru satisfacția de a-ți sparge dinții. Știu că eu cel puțin așa aș face
Nu înțeleg, dacă știai că are gașcă de ce n-ai stat în banca ta? Vrei să fii printre finaliști la premiile Darwin?
Nu-s mama Omida, nu fac previziuni, depinde. Poate că ăla chiar i-a zis și o lasă baltă, poate i-a zis ceva care l-a enervat și mai tare, poate nu i-a zis nimic, sunt prea multe posibilități. Nu erai mai câștigat dacă îți cereai pur și simplu scuze pentru gluma nesărată (dacă tot n-ai putut să taci)? Mi s-a întâmplat de multe ori să pot ieși din situații tensionate doar cu niște scuze, chiar și când celălalt era cunoscut ca fiind foarte iute la mânie. Drept e că nici n-am făcut gay vreun Gigi Mușchi...
Raspunsul final este:
Nu stim, ca nu putem ghici in stele, daca va decide baiatul sa te bata sau nu.
Pai, in primul rand, nu te mai baga in seama cu el, lasa l in pace, ca am facut si eu aceaasi greseala cu pozele si m-a injurat mai intai, da i block, dupa aceea, explica i mamei tale situatia iar dupa aceea, cand vine baiatul ala, spune i ca iti pare rau iar dupa pleci, nu-i da atentie, stai departe de el o vreme ca o sa i treaca