| Matei4 a întrebat:

Am 14 ani si aveam niste poze cu un băiat de cand eram mic si l-am întrebat dacă e el in poze si mi-a spus ca ce treaba am eu ca de ce imi bat joc de el si ca ma bate. Inainte de asta, mai demult m-am luat eu oarecum de el ca avea un story pe insta si i-am zis ca de ce face chestii de astea de gay si atunci mi-a zis sa-mi vad de treaba mea, poate si asta a contribuit la faptul că mi-a spus ca ma bate. După toate astea, mama mea care e profesoara, a vorbit cu un elev de al ei care e rrom si pe care il cunoștea sa-i zica sa ma lase in pace, iar el i-a zis (dar stiti si voi cum sunt rromii, ca nu ne prea putem baza pe ei). Intrebarea mea finală este: credeți că băiatul ăla ma va lasa in pace(are si gașcă in spate)?

6 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Dai cu bățul în baltă și după aia nu-ți asumi greșeala ci dai fuga la mama să te scoată din rahat. Dacă tot te știai în relații proaste cu el, de ce nu l-ai lăsat în durerea lui?
Dacă ăla l-a intimidat, e posibil să te lase în pace dar dacă mai rău l-a enervat, mai ales că are o gașcă în spate, s-ar putea să riște, indiferent de urmări, doar pentru satisfacția de a-ți sparge dinții. Știu că eu cel puțin așa aș face laughing
Nu înțeleg, dacă știai că are gașcă de ce n-ai stat în banca ta? Vrei să fii printre finaliști la premiile Darwin?

| Matei4 explică (pentru Raven):

Acel from pur si simplu era prieten cu el si i-a zis prietenește sa ma lase in pace. Pana la urma crezi ca ma va lasa sau nu?

| Raven a răspuns (pentru Matei4):

Nu-s mama Omida, nu fac previziuni, depinde. Poate că ăla chiar i-a zis și o lasă baltă, poate i-a zis ceva care l-a enervat și mai tare, poate nu i-a zis nimic, sunt prea multe posibilități. Nu erai mai câștigat dacă îți cereai pur și simplu scuze pentru gluma nesărată (dacă tot n-ai putut să taci)? Mi s-a întâmplat de multe ori să pot ieși din situații tensionate doar cu niște scuze, chiar și când celălalt era cunoscut ca fiind foarte iute la mânie. Drept e că nici n-am făcut gay vreun Gigi Mușchi...

| Violleta2022 a răspuns:

Raspunsul final este:
Nu stim, ca nu putem ghici in stele, daca va decide baiatul sa te bata sau nu.

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să îl ignori.
Nu-l mai băga în seamă.

| Sahara1900 a răspuns:

Pai, in primul rand, nu te mai baga in seama cu el, lasa l in pace, ca am facut si eu aceaasi greseala cu pozele si m-a injurat happy mai intai, da i block, dupa aceea, explica i mamei tale situatia iar dupa aceea, cand vine baiatul ala, spune i ca iti pare rau iar dupa pleci, nu-i da atentie, stai departe de el o vreme ca o sa i treaca