| Matei4 a întrebat:

Buna TPU... am 14 ani si imi place de o fata din grupul meu de prieteni. Ea NU ma place si nu stie ca eu o plac dar din cand in cand ma mai imbratiseaza sau ma ia de
mana si asta ma face sa ma simt foarte bine. Cum as putea sa fac sa nu ma mai gandesc incontinuu la ea? Adica eu ies cu grupul meu de la 4 la 9 si restul zilei parca e pierdut.Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la ea?

Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Sunt putin confuz. Nu ii place de tine, dar te ia in brate si te tine de mana? Parerea mea este sa nu o mai lasi sa te tina de mana si sa te ia in brate daca relatia NU este o optiune (daca crezi ca ai putea incepe o relatie cu ea, las-o sa te tina de mana etc.). Pentru ca atata timp cat ea se "lipeste" de tine, nu ai sa uiti de ea. Ai sa uiti putin, iar data viitoare cand te ea in brate si te tine de mana etc. sentimentele vor reveni. Nu ajungi nicaieri. Pe mine personal, ma ajuta sa muncesc. Orice fel de munca. Ma face sa uit de fosta. Nu stiu daca functioneaza si la tine. De obicei, cand te loveste dragostea pentru cineva, nu prea poti sa uiti, decat cu timpul. Daca nu se mai lipeste de tine, o sa iti treaca usor usor. Crede-ma, am trecut prin multe faze de astea. happy

0 răspunsuri: