Cam asa sunt si eu... timida de fel.
Am fost si eu pusa in situatia ta.
La inceput, nu ne cunosteam. Mai intai mie imi placea de el, el nestiind. Vazand ca nu reusesc sa-i atrag atentia, am renuntat.
Acum, e exact invers. A inceput sa ma caute el. Dar...
Prin mesaje etc, vorbeam ore in sir dar face to face, abia daca scoteam doua cuvintele. Cand treceam unul pe langa celalalt, nici nu ne priveam in ochi.
In fine, ma cam lungesc cu vorba
Tot ce vreau sa spun, e sa nu i te bagi pe gat, cum se spune pentru ca risti sa te urasca. Ia-o usor, intreaba-i pe cei ce il cunosc, ce ii place sa faca. Poate aveti unele lucruri in comun.
La noi, la inceput a fost handbalul ..mda
Tot ce vreau sa spun, e sa nu te arunci prea tare.
Sper ca ai inteles.
Eu te-as sfatui sa te duci pur si simplu la el, si sa-i zici "hei". Nu ai nimic de pierdut. Adica, preferi sa stai cu sentimentul asta in tine? Eu zic sa risti, fiindca asa iti vei da seama daca merita sau nu.
Pei parerea mea este sa vb cu un cunoscut de al tau din clasa lui sa iti faca cunostinta cu elsi dupa ce iti face cunostinta cu el mergi si te bagi cu el in seama si tot vorbiti si iti dau un sfat: nu fii timida ca in felul asta nu o sa poti vb cu el.si baietilor nu le place fetele timide! o stiu din propria experientasi dupa ce trece un pic de timp si va cunoasteti mai bine ii spui ce simti cu adevarat pentru el si il intrebi daca iti impartaseste si el sentimentele! cel putin mie mi-a mers...:*multa bafta:*
croissant întreabă: