In primul rand, baiatul trebuie sa faca pasul, fata il face doar daca ii prea curajoasa(ca sa nu zic "tupeista"), trebuie sa te lasi dusa de val, dar nu tsunami ca se ajunge la altceva.Bafta!
Mai lautate, la ce te gandeai tu?
Hm, la cum o sa-l satisfaca ea prin sarut.
Ce vrei sa insinuezi? sau ce vrei sa zici mai exact?
Ca ai 14 ani si vrei sa stii sa satisfaci. Nu ai decat 14 ani, trezeste-te la realitate.
Ohh prin satisfactie ma refeream la faptul ca nu as vrea sa stric totul doar din vina unui sarut si sa fie cat de cat perfect(cum s-ar zice)
Uite, nu vreau să fiu răutăcioasă, dar nu cred că greșești când spui că „acum a venit timpul să-l am", de unde și până unde? Vezi că toate colegele tale s-au sărutat și „trebuie să o faci și tu"?
Eu zic să aștepți și să nu te agiți prea tare din cauza asta, când o să fie, atunci o să ai și sărutul ăsta așa mult dorit. Nu grăbi lucrurile.
Nu grabesc lucrurile...dar prin "acum a venit timpul sa-l am..." ma refeream la faptul ca eu acum am prima mea relatie si nu vreau sa stric totul si avand in vedere ca este prima relatie ste normal si logic ca a venit timpul si in plus nu ma pot ascunde de asta toata viata (sa spun asa) si nici nu vreau sa-l ignor