Vei vedea ca in viitor va fi bine, faci 18 ani si nu iti vor interzice sa iesi din casa, altfel poti face o reclamatie pentru corupere la domiciliu, afara e nebunie lumea traieste pe baza de minciuni si prostii
E amuzant cum majoritatea părinților devin niște mici dictatori. Nu înțeleg ce încearcă să compenseze cu asta. Probabil au fost educați asemănător sau sunt nefericiți în familie sau ceva de genu'.
Sa incepem cu parerea despre tine! Zici ca esti urata! Tin sa te anunt ca nu exista femei /fete urate.Ci doar care nu se ingrijesc.Iar la varsta trebuie sa folosesti apa/sapun/sampon /gel de dus /pasta, perie de dinti. Oricum fara pensat caesti frumoasa si asa!
Zici ca atunci cand fratele tau vine acasa uita de tine.Pe fratele tau il vede mai rar, poate e normal sa-i acorde mai multa atentie.
Multi adoloescenti au probleme de comunicare cu parintii lor.Incearca sa discuti cu parintii tai despre asta, dar nu atunci cand fratele tau este acasa.
Spui ca inveti bine, o faci pentru tine si viitorul tau. Poate parintii tai sunt mandri de tine si nu vor (inca) sa o arate!
Eu cred ca ar trebui sa mai incerci sa vorbesti cu ei, sau chiar sa te duci la un psiholog.Ai zis ca ai un frate si te compara cu el poate el e mai intelegator incearca sa vorbesti si cu el.INcarca sa fii pozitata, madra de tine, sa te accepti asa cum esti, nu stiu ce sa mai zic si mie mi se pare cateodata ca parintii nu ma inteleg dar dupa imi dau seama ca de fapt e invers ei imi vor binele.P.s nici pe mine nu ma lasa sa ma pensez si am ajuns la concluzia lor ca deocamdata e bine si asa
Si eu sunt in aceiasi situatie ca tine.Nu ma inteleg deloc cu parintii, dar nu prea imi pasa caci nu simt nicio simpatie pentru ei.In orice caz, si mie mi se spune ca arat ciudat ca sunt urata, dar mie nu mi se pare.Tu esti diferita in ochii fiecarei persoane.Sa fiu sincera nici eu nu am note bune la scoala si nici prieteni nu prea am...decat virtuali ceea ce este neplacut...
Chestia este ca nu ar trebui sa te simti nasol in propia piele.Nu ar trebui sa te bazezi pe parinti caci ei nu te vor intelege niciodata.
Ar trebui sa iti gasesti o prietena sau un prieten cu care sa vorbesti, sa nu rada de tine si care sa te inteleaga
misauratcuviata întreabă: