| EuFrate a întrebat:

am 14 ani si nu stiu sa sarut. Mi-e frica sa incerc pentru, ca asa a mai patiT un baiat de la scoala, a incercat s-o sarute pe fata respectiva si fata s-a despartit de el si l-a barfit in lume. Unele fete de astazi sunt neserioase. Nu vreau raspunsuri nefolositoare ca: ai timp sa inveti... vine de la sine... esti inca mic ai timp toata viata. NU, nu vreau raspunsuri de genu'. Cum se saruta? Cum imi misc limba in gura ei? Ii pun toata limba in gura? laughing Stiu ca suna ciudat, dar va rog, ajutati-ma!
Multumesc. Astept raspunsuri! happy.

Răspuns Câştigător
| Smiley97bla a răspuns:

Uite aici un site cu "french kiss":
http://www.redfile.ro/......video.html

Şi asta faci şi înăuntru.
Sper să te fi ajutat cu ceva.
Bye! :)

| EuFrate explică (pentru Smiley97bla):

Si gura o las deschisa nu? aproape de gura iei?

10 răspunsuri:
| Bluemind112 a răspuns:

Doamne fereste sa nu faci ca in clipul ala de la smiley97... adica ce zice acolo e bine
dar nu iti recomand sa o saruti pe fata cum se saruta chinejii aia, doar daca nu vrei sa te creada un psihopat laughing

| AyameSte a răspuns:

Pai... paaaai... paaaiiii. depinde cum vrei sa o faci.laughing daca vrei frumos si gentil pur si simplu te apropii de gura ei, atingi buzele si incercati sa gasiti un ritm comun. cat despre french kiss. cum a zis si cristi, depinde cat iti permite fata, adica inceputul e acelasi ca la sarutul normal, numai ca in timpul sarutului bagi in ecuatie si limba, cat iti permite ea, nu incerca sa ii atingi dintii cu ea. e. ciudat. bafta! spune-ne cum a mers

| AyameSte a răspuns:

Serios frate e....bleah. asta e un fel de preludiu si la 14 ani nu cred ca prioritatea ta e sa o "incalzesti". si gura intre deschisa, 3 cm aproximativ la inceput si dupa o "modelezi" dupa gura ei. serios. coreenii aia sunt bleah. ca fata nu vreau sa mi se... gadile limba.

| CristiZisMosu a răspuns:

Ii bagi limba in gura cat iti permite ea si o plimbi pe acololaughing) cum sa iti expliclaughing nu stiu stanga dreapta sus jos nu am cum as iti ziclaughing)

| LoveForYou97 a răspuns:

Deci ce fac chinezii aia acolo sa nu faci...e o mozoleala acolo, trebuie doar cu buzele si putin sa va atingeti limbile

| VasiluDoruFlorin a răspuns:

Dai vartejuri in gura silly

| dablinhaiodata a răspuns:

Draga mea eu cred ca asa te pot ajuta...mie tot mi-a fost frica nu e nimic strasnic doar trebu sa ai curaj eu iti arat situatia.te apropii de baiatu tau iubit vb c el cu incetu ajungi cu buzele tale le el la gura bagi limba la el in gura si o plimbi te jocui cu limba lui daca vrei ceva mai deosebit iti poti musca limda dar nu la toti le place tu trebuie sa fii activa in gura lui big grin nu e strasnic dar e ft placut

| Andreea_Marina_1993 a răspuns:

Asta vine de la sine puppy dog eyes spune-i baiatului ca nu sti sa saruti si sa te ajute; o3

| RestpectfullBoy a răspuns:

Eu pur si simplu m-am lasat dus de val si am reusit....Sa nu asculti ce spune smyle ala
cum dracul sa faci asa cevaaaa
Oricum prietena e mai mare decat mine cu 1 an