| Timid26 a întrebat:

Am 14 ani, și sunt prieten foarte bun cu o fată. Ne cunoaștem de jumătate de an. De câteva săptămâni m-am îndrăgostit nebunește de ea, dar... are iubit. Ce aș putea face ca să fie cu mine? sad

5 răspunsuri:
| MissMoon a răspuns:

Corect ar fi sa nu faci nimic.Nu e Ok sa te bagi in relația altcuiva. Pune te și tu in situația persoanei și ai sa vezi ca nu îți va place.Nu fi egoist mai exista și alte fete!

| Aasdfghj a răspuns:

Daca il place pe iubitul ei, nu ai ce sa faci. Cel mai bun lucru e sa-i fii alaturi si poate o sa ajungi sa fii cu ea.

| kermit1312 a răspuns:

Momentan nu te baga in relatia ei, dupa chiar daca o sa fie cu tine o sa iti reproseze candva ca din cauza ta s-a certat cu ala si etc...ai rabdara pana o sa fie singura

| CostinAlamariu a răspuns:

Dupa faptul ca tu ai 14 ani asum ca si fata e tot pe-acolo, iar la varsta aia 99, 99% o sa se desparta la un moment dat de el. Eu zic sa ai rabdare pana se desparte de el si atunci sa actionezi! Doar sa-i fi alaturi pana atunci

| antonioger a răspuns:

De cat timp are iubit? Stie ca o iubesti? E mai greu sa transformi o prietena buna in iubita, dar totul se rezolva daca discuti cu ea.