Esti absolut sigur ca orientarea ta sexuala e definitiva? Ai avut destule raporturi sexuale cu ambele sexe ca sa faci o clasificare corecta?
Eu cred ca esti infatuat de colegul tau de banca, cu siguranta are acel ceva care te atrage, poate ca e sarmant, cucereste usor fetele, are raspunsurile mereu pregatite. Eu cred ca vorba doar de o admiratie exagerata pentru persoana lui, nicidecum de atractie sexuala. Eu as zice sa nu te arunci asa repede cu concluziile esti poate prea curios dar si curajos, ba chiar te simti invingator daca admiti chestiuni care stii ca ar putea parea controversate in ochii familiei tale sau a celorlalti.
Esti totusi prea mic ca sa-ti satisfaci anumite curiozitati, dar daca asta simti, nimic nu te opreste sa-ti,, iubesti'' colegul sau pe oricine doresti tu. Dar fii putin mai rezervat. E un discurs daca esti gay, ok aici nimeni nu are ce comenta. Dar bisexualiatea e o caracteristica doar sexuala pe care o vei putea experimenta la varsta potrivita si e o chestie absolut personala, prea intima sa o faci publica, altminteri ai putea avea neplaceri din partea societatii si a familiei.
Le poti zice ca femeile nu iti plac si barbatii sant producatorii viitorului dar ei te vor certa si ala o sa iti dea un pumn intre ochi
Păi în primul rând dacă n-ai nici cel mai mic semn de la coleg că ar avea niște sentimente asemnănătoare, nu face nimic, numa o să fii pus într-o postură ridicolă
Daca tot esti bisexual, cauta-ti o fata de care sa-ti placa, sa-ti multumesti si parintii. Macar acum, cat esti minor.