Sfatul meu este sa continui cu studiul. Relatiile in adolescenta sunt niste prostii, doar iti pierzi timpul pretios. Axeaza-te pe cariera pe care o vei urma
Nu trebuie să-ți faci griji! Sunt unele care au iubit abia la 18 ani! E bine că te interesează mai mult școală decât iubiți! O să ai destul timp și de ei.Ai abia 14 ani! Și cu orietena sexuală o să vezi mai târziu probabil! O să descoperi tu, stai liniștită! Și crede-mă, chiar nu e o rușine că ești virgină de la 14 ani! Respect fetele care nu își pierd virginitatea de la vârsta asta! O să ai timp de toate!
Nu te stresa pe tema "iubitilor", nu-si are rostul.
Pana la 18-20 de ani sunt slabe sansele sa aflii ce presupune iubirea si sa intalnesti o persoana care te iubeste cu adevarat, dar in schimb sunt si foarte multe sanse sa te indragostesti orbeste, si pe viitor sa suferi dupa ce va veti desparti.
PS:Cam pana la 20 de ani baietii vor doar sex, deci sa stii la ce te astepti daca vrei sa-ti faci un asazis iubit.
Cat despe orientarea ta, nu e absolut nici o problema, inca mai ai de crescut sa-ti dai seama.
Buna,
Nu trebuie sa ai iubit / iubita doar pentru ca altii au. Cand o sa te simti pregatita o sa poti avea si o relatie. Presiunea poate fi mare, dar poti sa-i rezisti.
>> și-au pierdut,, puritatea"
Nu multe fete isi pierd puritatea la 14 ani sau mai devreme. Perceptia ta e exagerata.
>> se va clarifica mai târziu orientarea mea
Se va clarifica atunci cand te hotarasti tu. Poate e nevoie sa incerci si cu fete si cu baieti, poate nu. E clar atunci cand te accepti asa cum esti.
>> sunt mai preocupată de studiu decât de crearea unor prietenii sau ceva de genul
Asta este ordinea preocuparilor majoritatii adolescentelor de varsta ta:
1. relatiile cu prietenele / prietenii
2. scoala
3. un/o prieten/a bun/a
4. iubit / iubita
5. sex
Bafta!