| JustaLittle a întrebat:

Am 14 ani, sunt fata si (dubios) nu pot sa memorez absolut nimic.plus ca uit chestii importante. Uneori cand vorbesc uit despre ce vorbeam laughing Totusi,faza cu memoratul nu ma deranja prea tare, dar acum profa de romana imi scade 2 puncte din urmatoarea nota de fiecare data cand nu pot sa invat macar o strofa simpla dintr-o poezie -_-.Si in ultima vreme faza cu uitatul. de ex: am facut cunostinta saptamana asta cu vreo 2 persoane si cred ca le-am intrebat de vreo 20 de ori cum le cheama si clasa. P.S nici acum nu stiu cum le cheama XD
Aveti idee despre vreo cauza?
dorm suficient, nu e din cauza oboselii

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu esti concentrat pe ceea ce inveti, baga brain games http://www.gamesforthebrain.com/

| Peridava a răspuns:

Mergi la medic si fa un test de memorie. Este semnul unei boli grave, nu e de glumit!

| cristi10grei a răspuns:

Memo plus dar te invat sa mergi la un doctor sa dea ceva pastile happy si mai lasa iubirea asta mare ca esti prea indragostita de asta happy happy

| gabriel87000 a răspuns:

Depinde de pers uni memoreaza mai repede alti mai greu sau alti deloc.si creierul ala al tau ar trebui sal antrenezi sa memoreze.

| JustaLittle explică (pentru gabriel87000):

Crede-ma ca incerc sa il antrenez....Am problema asta de acum aproximativ 1 an

| Taduic a răspuns:

La 14 ani esti in clasa 7-8-9, nu se mai memoreaza poezii din clasele primare, dupa programa. Daca chiar iti va scadea, poti sa te duci la sindicat/director si sa ceri o evaluare la lb. romana in care nimeni nu o sa-ti scada nimic. Nota nu se trece in catalog, iar in cazul in care inspectorul iti ofera o nota mai mare, din cate stiu ti se anuleaza nota din catalog (cererea trebuie facuta in saptamana in care ai primit nota -2p).

Acum, la memorat, poti incerca sa iei un memo+ sau sa consumi vitamine/nuci. Daca nici asa nu merge, nu te mai baza pe obiectele cu filiera umanistica.