| Cezi123 a întrebat:

Am 14, sunt in clasa a 8-a, sunt gras si am note mici la scoala. La matematica nu inteleg nimic, iar la romana nu mai stiu nimic din clasa a 6-a pana acum (pentru ca ni s-a schimbat profa). Parintii mei sunt oameni de succes, iar eu nu stiu ce o sa fac la examen anul acesta. Ar trebui sa ma sinucid? Daca da, cat costa un pistol pe piata neagra?

Răspuns Câştigător
| BotezanDaniel a răspuns:

Sfatul meu psihologic este sa fii optimist! Eu am exact aceeasi problema, si eu in generala eram urat si aveam puncte rosii pe fata, sangerii.Bineinteles ca incercam sa le combat, asta fiind pe a 6-a, a7-a.De pe a 8-a mi-am pus pe fata mixtura mentolata, vindeca raniile, cosurile, si in timp devine mov-albastrui, apoi culoarea pielii.De atunci pana acum pe a 9-a, am o imagine mai buna despre mine.Problema la tine este sa slabesti,fa genoflexiuni,incearca sa mananci cat de putin! Nu cred ca esti obez, atuci era o problema, am in clasa un baiat mai umflat si daca cumva ai o forma ovala la cap, nu te dezavantajeaza! La matematica, exact aceeasi problema, numai 4 si 3 luam, in teza am luat si 2 odata, 3 si 4. Dar mi-am indreptat media cu note mai mari, si am trecut.Acum nu stiu nimic, nu invat pentru cu nu percep! In schimb copiez si am note de 5 si de 6.In viata asta nemernica,plina de necazuri,suferinta,nu poti decat sa-i cauti puterea de a merge mai departe! Nu te sinucide! Daca te sinucizi,cine mai face dreptate,cine mai este moral,cine mai face scandal smecheriilor vagabonti,prosti,ingamfati? Ajungi in iad! Se merita sa traiesti si sa ajungi in imparatia cerurilor, traieste chinul pe pamant, si apoi primesti mangaiere si alin in cerul sfant, unde Isus Hristos, Mantuitorul, regele sfintilor iti da bucurie! Raspuns castigator? happy

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RappaNow a răspuns:

Tu gândești ce spui? Sinuciderea nu este un motiv de a trece peste! Trăiește-ți viața până la capăt așa cum e ea. Nu fi negativist! Viața are și bune și rele. Fi optimist, abia ai 14 ani, mai ai de trăit!