| Larissaaaaaaa a întrebat:

Am 15 ani, 1, 75 m și 58 de kg. Lumea îmi zice că sunt girafă și vreau să știu dacă, având în vedere că am 15 ani, voi mai crește în înălțime. Sincer, numai vreau să-mi mai crească înălțimea...

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Fetele se dezvolta pana la 18 ani, deci e posibil, nu neaparat.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fetele cresc numai pana la 16 ani, nu dupa cum spune userul Plato. Stie el ceva, dar aia se refera la cresterea baietilor, nu a fetelor.
Din experinta mea, iti pot spune ca de pe la 15 ani eu nu am mai crescut, desii ajunsesem la 1.74m la 15 ani si cu inaltimea aia am ramas pana azi.
Nu te steria ca nu esti girafa, doar ca prin inaltime ii pui in inferioritate pe colegi, care din rautate, te gratuleaza cu diverse apelative. Am trecut prin ce treci tu, inalta si slaba, gratulata cu diverse nume, dar nu mi-a pasat, cum nu ar trebui sa-ti pese nici tie.
Daca esti o fata inteligenta, sa nu te superi pe ei, ca-s mici si prosti, iar marea majoritate invidiosi, in special baietii, care la 15 ani sunt mult mai micuti si nedezvoltati decat fetele, de aceeasi varsta.
La pubertatea, sexele se diferetiaza foarte mult, fetele avand un avans de 2 ani, in fata baietilor.
Nu te stresa, ca frumusetea, dupa legea modei, incepe de la 1.72m in sus!
Inscrie-te la un curs de modeling, nu te mai stresasi nu mai pleca urechea la rautaile colegilor! Lumea privita de sus, este mult mai frumoasa!
Eu una, desii am 1.74m port tocuri cui de peste 10 cm, alerg pe ele si ma innebunesc sa fiu inalta si zvelta. In plus, mi-am luat barbat de 1. 95cm si ma simt minunat!

| Andreeush a răspuns:

Fiind în perioada de dezvoltare sunt șanse să mai crești în înălțime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cât media de inaltime a baietilor.
Binenteles ca esti girafa.

| Rd79 a răspuns:

In general dupa 15 ani nu mai cresti mult in inaltime, dar nu e ceva absolut. Unii se opresc la 14 ani, altii la 17.

Oricum, 1.75 nu e asa mult.

| BunaZiuaMerio a răspuns:

Eu fac 14 ani si am 1.70. Deci nu esti deloc girafa la 15 ani.