anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani. Intre mine si un coleg a fost si este o legatura speciala,simt eu. am fost cu el de doua ori, dar ne-am despartit tin cauza colegilor, si ne-am promis ca din vara vom fi impreuna si nimic nu ne va desparti. Si imi spune ca ma iubeste...dar mereu se da la aproape toate colegele.le imbratiseaza, le pupa, sta cu ele, si cu mine, abia isi petrece timpul la scoala... Si ma deranjeaza foarte tare. Prietenul lui cel mai bun sustine ca ma iubeste doar pe mine, si aceea e personalitatea lui de a se da la fiecare. dafuq.Ce ar trebui sa fac? Adica eu si daca vorbesc cu un baiat devine gelos. Virtual atat de frumos se comporta cu mine, si imi promite ca vom fi fericiti si in realitate isi petrece timpul cu oh go on. Nu vreau sa par obsedata dar nu stiu ce sa fac :/. Si acum la final ne-am scris in albume,el nu il are inca. Mie mi-a scris putin fata de celalalte. Macar daca nu mi-ar mai face sa visez :/. Va multumesc mult celor ce imi cititi Intrebarea, si imi raspundeti. Ofer funda frumoasa :3

Răspuns Câştigător
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Probabil tu eşti mai specială şi de aceea nu se dă la tine. Consideri că meriţi altceva, mai bun, nu ca altele. Şi nu depinde de numărul cuvintelor dintr-o frază, ci de importanţa lor.
Dar aşteaptă şi vezi dacă se ţine de cuvânt. Aşa e cel mai bine.

1 răspuns:
| Amphetamine98 a răspuns:

Hei,parerea mea este sa vorbesti cu el si sa'i spui ce te deranjeaza si ce nu..atata timp cat el ti'a zis ca te iubeste. daca te'ar iubii ar vrea sa'si petreaca timpul doar cu tine..nu sa se dea la tate colegele tale si bla bla. poate asa e personalitatea lui. sfatul meu. discuta cu el si hotarati'va ce vre'ti sa faceti. Succes :* sper ca te'am ajutat cat de cat.