Pai, trebuie sa ai grija cu acordul si sa iei de la inceput povestea pentru a mai corecta pe ici pe colo."Ei" este un pronume si se scrie astfel, iei este forma de prezent, pers.a II-a singular pentru verbul a lua. Facand si cade in aceeasi propozitie :/ Trebuie sa te gandesti la timpul verbului pe care vrei sa il folosesti. Dupa, scrii numai cu el.In rest, ideea e buna si are potential.Succes pe mai departe
Niciodată nu vei putea publica ceva dacă continui să scrii așa.
Măcar ai scris 10 pagini în prolog, ceea ce este încurajator, deși nu înseamnă că e musai bine.
OK, inteleg cu gramatica, scriu repede ideile principale si nu am timp sa ma axez pe scris corect gramatical si toate cele. Dupa ce voi termina, ma voi intoarce asupra textului sa mai corectez, nu e problema Si scriu putine pagini deoarece nu sunt genul cu infloritul si pierderea vremii cu informatii ne-intersante. Mie imi place sa spun ce face personajul pe moment si informatiile sa provina din dialog
Ai foarte multe greseli de gramatica. Eu zic sa inveti sa scrii corect si abia apoi sa te gandesti sa incepi un roman.
misauratcuviata întreabă: