anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 ani si am avut prima relatie bine inteles cu un baiat. Dupa o saptamana si putin eu am decis sa nu mai continui. Dupa o saptamana de la despartire el a inceput iar sa vorbeasca cu mine,a vrut sa ne impacam dar eu nu am vrut, acum cateva zile ne-am intalnit accidental pe faleza dar nu am vorbit, aseara a vorbit din nou cu mine pe facebook si m-a intrebat daca vreau sa ne impacam.Nu prea stiu ce sa fac eu tin la el si in tot acest timp m-am gandit la el. Eu vreau sa ma impac cu el prin septembrie acum nu sunt pregatita dar nu stiu cum sa ii spun sa mai astepte fara sa inteleaga gresit.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ca esti amuzanta, vrei sa te impaci prin septembrie?happy De ce atunci? Ce are luna aia? Pana atunci suferi si deodata in septembrie simti ca vrei sa te impaci cu el? Pe bune a sunat aiurea rau, oricum e clar ce relatie o sa aveti daca prima oara a tinut o saptamana.

| AOLEVRIC a răspuns:

Explica-i situatia, spune-i ca mai vrei sa asteptati putin fiindca simti ca nu esti pregatita.

| SoranaCs a răspuns (pentru AOLEVRIC):

Am incercat dar nu pot.

| AOLEVRIC a răspuns (pentru SoranaCs):

Hm. straight face Nu stiu ce ai putea sa faci, dar daca iti place de el probabil merita.winking

| CreaţaWsz a răspuns:

Poate o sa-l pierzi pana in septembrie. Mai bine clarifica lucrurile de acum.

| MaryMo a răspuns:

Daca nu merge varianta cu explicatul, fii prietena cu el nu il repinge poartate cu el ca c-un prieten adevarat vorbiti mereu despre tot si toate si nu vei observa cum va trece timpul, pina la septembrie nu mai este asa mult timp...plus la asta il vei cunoaste mai bine si relatia va fi mai strins legata.Asta as face-o eu!

| SoranaCs a răspuns (pentru MaryMo):

Da,dar eu ma tot intreaba daca tin la el, daca imi este do de el dar nu vreau sa par obsedata deoarece nu sunt asa. tot timpul ma intreaba daca vreau sa ne impacam si nu stiu cum sa ocolesc intrebarea

| MaryMo a răspuns:

Cind iti tot felul de intrebari din astea gen daca ai vrea sa ne impacam sau daca ti-a fost dor de mine spune-i ce simti sunt sigura ca raspunsul va fi da dar imediat trebuie sa urmeze si : dar totul va fi la timpul lui. Raspunde asa inseteaza-l de tine big grin eu am avut situatii de genul asta si ce ti-am recomandata a mers bine! Bafta