| SweetAngel1995 a întrebat:

Buna TPU.Am 15 ani si am o problema, ma urasc, imi urasc fata, corpul, parul, totul. Sint urita m-am ingrasat cu 5 kg iarna asta, pe fata am pete rosii.le am de mica si nu pot scapa de ele si mereu m-am simtit rau din cauza asta. Uneori imi fac rau singura, foarte des pling, nu am dorinta sa fac nimic, ma gindesc des la sinucid.

Mereu am fost vesela si plina de viata, invatam numai pe 10 si 9... dar anul acesta totul s-a schimbat, m-am indragostit foarte tare de un baiat si am suferit mult din cauza lui si inca mai sufar.
Nu stiu ce sa fac, nu mai vad nici un sens in viata...stiu ca oamenii au probleme mult mai mari, dar pur si simplu nu pot reveni din nou la viata mea normala, vreau sa trec peste dar nu stiu cum.Nu stiu cum sa ma iubesc din nou, nu stiu cum sa nu ma mai gindesc la el, nu stiu cum sa ma opresc din a ma rani... Ajutati-ma va rog (

3 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca esti urata si nu te iubesti poti sa tii concentrezi viata transformarii tale.
te plangi ca te ingrasi, dar mananci ca sparta tot ce apuci...ar trebui sa faci putin sport
petele alea rosii le poti rezolva cu creme
sa vezi dupa ce sta toata ziua pe langa tine si incearca sa te bage in lanul de porumb

| AdrianVoicu a răspuns:

Pentru orice problema exista o solutie.
Fa exercitii, slabeste, machiaza-te, tunde-te.

Si neaparat vorbeste cu mama ta o sa te ajute sa treci peste starea naspa.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Te înțeleg perfect, dar gândește-te așa poate băiatul respectiv nu te merita!
Eu întotdeauna zic așa : Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt în vârful pomului. Majoritatea bărbaţilor nu vor să se întindă după cele bune fiindcă se tem să nu cadă şi să se rănească. Preferă, în schimb, merele căzute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar uşor de luat. Merele din vârful pomului se gândesc că este ceva în neregulă cu ele, când, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai să aştepte să apară bărbatul potrivit, care să fie suficient de curajos să urce până în vârful pomului.
Și ce dacă ești puțin plinuță și ai pete pe față? Cine te va alege va rămâne alături de tine nu datorită înfățișării ci a sufletului și atitudinii tale.
Eu zic să nu te rănești! Nu merită!
Caută-ți toate calitățile bune!
Petele de pe față se mai pot corecta însă un caracter jegos rămâne așa mereu!
Sper că te-am ajutat să-ți schimbi într-un fel părerea!