| stefyeli a întrebat:

Am 15 ani si am o relatie cu un baiat de 6 luni. si ne tenteaza pe amandoi sa ne incepem viata sexuala ( ambii virgini), el are 17 ani. Nu stiu ce sa fac, ce sa zic..doare? nu doare? cum e? ..nu vreau raspunsurii de genu':,, esti prea mica ..invata la scoala" ..eu vreau niste sfaturi..ms multe :*

Răspuns Câştigător
| crytical a răspuns:

Nu e vorba de durere, mai ales daca sunteti aman2 virgini, daca o luati incet o sa fie bine. Daca crezi ca esti pregatita si nu ai sa regreti sau chiar sa suferi, atunci de ce nu.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa ma astepti 2 ani. Nu prea stii in ce te bagi.

| Dana211 a răspuns:

Daca himenul tau nu e elastic bineinteles ca la ruperea lui o sa te doara destul de tare si iti va curge si putin sange si stiu ca nu vrei sa auzi asa ceva dar faci o mare prostie daca iti incepi viata sexuala de acum pentru ca iti cresc sansele de a face cancer de col uterin cu pana la 90%. Dar e decizia! Eu te sfatuiesc sa te mai documentezi la riscurile la care te expui si sa te gandesti daca se merita ca in jurul varstei de 40 de ani (varsta aproximativa) sa iti lasi copii fara mama din cauza curiozitatii care te macina acum.