| Liebe a întrebat:

am 15 ani si arat ca la 12-11 ani si am prietene de ale mele de 13-14 ani care arata super bine deci super bine si pe la 12 ani aratau ca naiba si dintr-o data s-au dezvoltat asa peste noapte am crezut ca si eu o sa ma dezvolt dar nu s-a intamplat. Ce pot sa fac adica mereu ma uit in olinda si imi vine sa plang pentru ca nu pot sa fiu si eu asa ca ele habar nu am ce sa mai fac va rog ajutati-ma daca puteticrying((

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum ce sa mai faci trebuie sa te multumesti cu viata asta cruda cum e, asa si eu am incercat sa am parte de o prietena in trecut si cand am vazut ca toate sunt curve am ajuns sa nu mai sper chiar daca doare alta sansa nu am.

| Nymphetamine a răspuns:

Doamne,simte-te bine in pielea ta oricum ai fii.Ai incredere in tine! E foarte bine ca nu esti ca ele, esti speciala.Si eu am 15 si par mai mica din cauza inaltimii,dar in capul meu eu sunt perfecta (aproapelaughing). Poate te vei dezvolta si tu,practica un sport(basket,innot, voley), inca nu te-ai oprit din crestere.Mai aipana la 21...

| EvellineDub a răspuns:

Asteapta,poate te dezvolti mai greu, mai ai inca timp.Acum poti incerca sa te aranjezi,sa te ingrijesti cat poti tu de bine,fa-ti parul, pune niste haine frumoase pe tine, si va fi mai ok>big grin

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Ar trebui să fii fericită cu corpul tău! Gândeşte-te că mai târziu, faptul că pari mai mică decât eşti în realitate va reprezenta un avantaj. În plus, ai încă cinci ani în care te poţi dezvolta. Sunt absolut convinsă că ai farmecul tău aparte. Nu te lăsa influenţată de înfăţişarea prietenelor tale, din simplu motiv că fiecare dintre noi se maturizează fizic în felul propriu.
În plus, persoanele micuţe sunt simpatice şi adesea sunt favorizate sau plăcute în mod deosebit.

| Dina a răspuns:

Nu-ti face griji, o sa te dezvolti si o sa fii mai frumoasa ca ele(daca de pe la 12 ani sunt dezvoltate imagineazati-le pe la 20-30).Tu pur si simplu te dezvoli mai greu dar te dezvolti oricum(sunt si eu ca tine, am 14 ani,dar am realizat ca nu conteaza daca esti dezvoltat sau nu,cine are de iubit o sa te iubeasca asa cum esti si n-o sa se uite la "forme"). Daca ai observat chiar si tu apreciezi la o persoana mai mult cum gindeste,cum se poarta dar nu cit este de dezvoltat(acelasi lucru gindesc si persoanele celelalye despre tine,mai ales baietii care au minte).Si nu serios,baietii care au minte apreciaza mai mult cind esti naturala, nu exagerata, nu dezvoltata de pe la vreo 11 ani. Daca ar fi asta cea mai mare problema din viata m-as bucura si eu dar din pacate nu e asa, sunt unele cu mult mai importante.Are rost sa plingi? nu,de ce? pentru ca e o pierdere de timp,pentru ca trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai, sa te accepti asa cum esti, si crede:inima conteaza nu formele pe care le ai.