| Anonimul699 a întrebat:

am 15 ani si de vreo 4 luni incerc si eu sa imi fac o prietena,vreau si eu sa am pe cineva langa mine, si problema mea este ca, sunt genul de baiat care se indragosteste repede si le spune fetelor ca le plac (3-4 zile dupa cunostinta) si cam da, ma resping foarte multe.Problema e ca sunt bipolar? Sau din ce cauza? Am incercat si pe fete mai uratele si am fost respins.Nu inteleg,imi doresc sa fie frumoasa si inteligenta, in fine, dau funda.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca esti prea disperat, nicio fata nu se combina dupa 3 zile, doar daca-i la fel de disperata.

| T0T a răspuns:

Pentru că fetele nu doresc băieți disperați ca tine. Ele vor de asemenea să se simtă speciale. Cum să se simtă așa dacă tu schimbi fata la care te dai ca pe șosete. Deci pe lângă disperare ele miros și superficialitate.

| Anonimul699 explică (pentru T0T):

Gen le complimentez, le fac sa se simta bine dar eu le zic ca imi place de ele, ca sunt frumoase nu ca vreau sa fiu iubitul lor, si vorbesc cu o fata nu cu 5 deodata

| T0T a răspuns (pentru Anonimul699):

Fetele alea sunt înconjurate numai de pupincuriști și libidinoși. Probabil sunt sătule.