| millar a întrebat:

Buna TPU am 15 ani si locuiesc la tara stiti cum as putea face rost de bani, as putea face bani pe net sau cu vro aplicatie, daca stiti sau cunosteti pe cineva care a incercat ceva de genu spunetimi, am nevoie de bani

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Imi pare rau sa spun asta dar nu ai cum.
Aplicatiile de genul sunt facaturi sau pur si simplu nu merita osteneala... La fel si site-urile de "surveys" si celelalte minuni prezentate pe internet.

Poti face bani doar daca ai talent in photoshop, illustrator sau daca stii sa faci site-uri.

Daca stii sa faci lucrurile pe care le-am spus mai sus atunci iti faci un portofoliu si ori lucrezi pe site-uri precum CrowdDesign / 99Designs, ori pui un anunt pe Facebook si astepti sa vezi daca vrea cineva. *oricum o sa lucrezi foarte ieftin caci nimeni nu vrea sa lucreze cu un incepator*

O varianta mai usoara ar fi sa imparti fluturase prin orasul cel mai apropiat.

Succes!

4 răspunsuri:
| LostInPark a răspuns:

Am pe Android o aplicatie noua, e gratuita.Sunt multe, chiar si fara telefon le poti accesa, de ex:
Bate-ti coasa V2
O zi la sapa SDK
Muncesk V3.1

| Sociopatul a răspuns:

Esti fata, ai avantaje, profita de ele. daca iti faci un canal de gaming pe twitch, o sa primesti donatii de la abonatii tai. e o cale usoara sa faci bani usor si multi...

| millar explică:

Vidiochat nici moarta

| TheMetal a răspuns:

Fa videochat