| Robertttttttt a întrebat:

Buna TPU sad am 15 ani ...si nu am avut pana acum o prietena.problema mea este ca sunt mic de inaltime 1.50 m. ce parere aveti.este ceva rau.credeti ca o sa am timp in viitor de asa ceva adica o sa am sanse la fete cand o sa mai cresc?

5 răspunsuri:
| Bughy_Bughy-Manu_1997 a răspuns:

O sa ai multe sanse mai ales ca esti mic : Ce zic fetele? Uite ce simpatic e ala si acum fara suparare Vorba aia laughing Ala mic cu **** mare Deci nu iti face griji

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te apuci de un sport, handball/basket, care te ajuta foarte mult daca vrei sa fii mai inalt, eu la 15 ani jumate aveam 1.80, acum la 16 fix am 1.81-1.82 (practic handbalul de 3 ani jumatate)

| Amaliia_Amii_1997 a răspuns:

O, sa ai succesc la fete ca totii ceilalti baieti. Daca o fata te va placea o sa te placa asa cum esti tu. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia e ca daca esti mic ti se potrivesc fete de inaltimea ta daca esti inalt iti vine orice numarlaughing.

| Robertttttttt explică:

Stiu dar totusi prietenii mei au prietene.si mie mii se pare absurd sa nu am si eu una...si imi plac unele dar sunt mult mai inalte decat mine si nu pot sa indrasnesc nimiclaughing.si din asta ma temeam o sa ma duc la vara la inot sper sa cresc.ca si mama si tata sunt la fel de mici!