| MarianPapuc98 a întrebat:

Buna TPU.

Am 15 ani si sunt clasa a VII- a si sunt foarte suparat deoarece din cauza ca sunt asa mai timid si mai retras, unele fete au inceput sa isi bata joc de mine. Cand ma vad, ma saluta, le raspund si dupa aia incep sa rada asa aiurea. Stau in banca si vin la mine si incep sa isi scrie numerele de telefon pe banca si cica sa le sun si vrajeli de astea pe care nu le inghit. Ma invita la banchet stiind ca ele nu vor sa vina cu mine la banchet ca-s mai retras. M-am gandit ca data viitoare sa le raspund mai urat ca sa ma lase odata in pace. Voi cum ati reactiona in locul meu?

5 răspunsuri:
| TheWalker11 a răspuns:

Ia-le si tu la misto!winking Vezi ce defecte au si ..la treaba! Nu trebuie sa ai mila la chestii de genul. Si nu mai fi asa timid. I

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Pai ia-le si tu la misto. Fetele alea sunt cam proaste daca fac astfel de gesturi. Ori respinge-le. Nu merita ele sa le bagi in seama.

| valerikaa a răspuns:

Şi eu sunt clasa a 7, sunt fată, şi desigur că îşi bat joc de tine, eu personal nu sunt chisr aşa, dar multe fete de la mine din şcoală îşi bat joc de persoane, şi da, cred că ar trebui să le răspunzi urît! Dacă cîteva din ele au vreun defect (e mai plinuţă, are coşuri, e mai c*rvă, are dinţi strîmbi) leagăte de defecte, bateţi joc de ele, aşa cum şiau bătut ele de tine! însă nu fi prea direct, spune ceva de genul: Dar tu cînd ai de gînd să îţi îndrepţi dinţii? ai fi frumoasă cu dinţi drepţi! sau, chiar du-te cu ele unde te invită! Şi fii mai îndrăzneţ, altfel vor continua să îşi bată joc de tine!

| CBogdannnnn a răspuns:

Daca as fi in locul tau eu m-as duce la maica-mea si as cere o replica care sa le faca de cacao,dar maica-mea e de gasca si e deschisa la astfel de chestii. Daca la fel este si in cazul tau iti sugerez sa faci asta
Daca nu,gandeste-te sa le dai o replica usoara,care sa nu le faca sa explodeze, dar sa se simta jenate si iti PROMIT ca te vor lasa, incetul cu incetul
Sau, daca vrei sa fii mai pasiv, ignora-le.

| ScyllaCharybdis a răspuns:

Buna
Scuze de intrebare, nu e nimic personal, e doar important pentru mine, daca raspunzi te rog.

Deci aveai 15 ani si clasa a 7-a? Ai ramas repetent la ceva sau te-au dat mai tarziu la scoala?