anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si trec clasa a VIII-a, nu demult m-am mutat intr-un alt oras si la o alta scoala (in clasa a VII-a) pentru ca parintii mei au vrut sa castige mai bine financiar asa ca am fost nevoiti sa ne mutam. Buna de cand ne-am mutat colegii tot isi bateau joc de mine ca cica sunt vopsita (eu sunt blonda, ma puteti vedea la fotografia mea de avatar) pana cand si profesorii, o data unul mi-a spus "Pleaca acasa si vin-o doar cu parintii la ora mea!" am intrebat de ce? si mi-a raspuns "Nu ai voie sa te vopsesti in timpul anului scolar! Deci hai pleaca!" iar apoi i-am spus ca e culoarea mea naturala si toata clasa a inceput sa rada si sa spuna "Da sigurrr!" crying A doua zi parintii mei au venit la scoala si au adus la profa fotografii cu mine de cand eram mica, ca sa demonstreze ca e culoarea mea naturala si profesoara si-a facut cruce! Dupa scoala o fata si un baiat s-au luat de mine (ei sunt populari, stiti voi popularii aia care sunt mai golani) ca cica mint si baiatul ala mi-a spus "Deci minti, ha? Stai ca te invat eu o lectie!" si mi-a dat un pumn in burta cu toata puterea lui de mi-a iesit putin sange pe gura! Nu mai suport nici pe strada nu pot sa merg linistita ca oamenii se uita asa atenti la mine de parca ma studiaza dintr-o singura privire si culmea ca majoritatea se uita atenti la parul meu (eu nu sunt obisnuita cu asta, pentru ca in fostul meu oras, persoanele nu se uitau asa la mine). Va mai spun doar o intamplare si gata, deci eram la patinoar cu o prietena si vine un baiat din scoala cu caren am mai vorbit pe facebook si mi-a spus parul tau e la fel ca si zapada moare si alb. Iar prietena mea imediat a sarit si i-a spus "Pacat ca nu e natural". Ce ar trebui sa fac? ca in fosta scoala nimeni nu-mi spunea nimic! Chiar nu arata natural parul meu? jedecand dupa poza de la avatar. Sa ma mut la o alta scoala?

P.S: Stiu ca e mult de citit si scuza-ti categoria! PA!

1 răspuns:
| Bolohan_Petronela_1998 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic, e foarte naspa ca te au catalogat ca o mincinoasa.dar incearca sa nu i mai bagi in seama, gaseste ti cativa prieteni buni cu care sa te intelegi si pe ceilalti colegi rautaciosi nu i mai baga in seama..in plus mai stai cu ei doar anul asta, apoi poti sa te duci la liceu si sa incepi,, o noua viata,,. Daca nu vrei sa ai probleme de genul la liceu si chiar acum incearca sa folosesti niste produse de par care sa l inchida asu eventual sa te vopsesti mai inchis. Succes happy