| Andrey12 a întrebat:

TPU! Am 15 ani si vreau sa am si eu barba (va rog sa nu imi spuneti "mai bine sa n-ai", imi doresc cu siguranta acest lucru).Tin sa mentionez ca am cateva firisoare mai tari in mustata, iar langa urechi, sub perciuni, am un puf negru(e putin). Cam pe toata fata am puf, fie mai tare, fie un simplu puf. Pana acum m-am ras cu bicul pe toata fata o data la 3 saptamani-o luna din ianuarie 2015 si este tot la fel ca inainte. Am incercat si cu ulei de ricin, la fel este. CEL MAI BUN RASPUNS PRIMESTE FUNDA! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| corolav a răspuns:

A avea sau a nu avea barbă ( referindu-mă la un bărbat) nu e o calitate egală la fiecare dintre bărbați.
La unii crește de pe la 14 -15 ani ( așa ca la tine) iar altora nu le crește nici la 25 de ani. Sau nu le crește deloc.
Este o calitate care se dezvoltă cu timpul, în mod natural. Din natura firii de la un bărbat la altul.
Nu poate fi accelerată în mod artificial.
De aceea trebuie să ai răbdare măcar pînă pe la 17 - 18 ani, să aștepți ca barba ( prin radere) să se îndesească, să se înăsprească și mai apoi vei putea să porți și tu barbă.
Văd că a ajuns o modă, foarte cool, la foarte mulți tineri, în ziua de azi, dar unora le stă bine iar altora nu.
Treaba cu ulei de ricin nu este o metodă. E pierdere de vreme și cheltuială inutilă de bani.
Ți-o spune un om care poartă barbă de 45 de ani.
Sănătate!

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

De ce ai vrea barba la 15 ani? Esti un pustan, frate. straight face

| Sportfreak a răspuns:

Ok deci primul lucru, daca te razi, o sa iti creasca urat, unchiul meu sa ras peste tot pe fata si parul i creste pana pe gat si este foarte inconfortabil, nu te juca cu asta. Acum depinde si de genele tale, daca tatal tau nu are barba, este mai mult ca sigur ca si tu sa nu ai barba, dar nu te ingrijora, eu am 17 ani si mi a dat barba dabea acum deci este timp. Daca iti va creste du-te la frizer sa ti o taie el frumos, nu taia tu ca blegul ca iti strici fata pustane

| darrio2007 a răspuns:

Lasa barba sa creasca singura asa cum vrea ea.Te grabesti sa fii mare sau esti complexat ca altii la varsta ta au barba si tu nu? Iti va creste anapoda daca incerci tot felul de tampenii ca sa o faci sa creasca mai repede.Ai sa te saturi de ea cand vei fi mare.Va deveni o povara.