| OanaMedeea a întrebat:

Am 15 ani, sunt in clasa a 9a, si nu m-am sarutat niciodata cu nimeni ( exceptand jocurile de adevar si provocare, m-am 'pupat' doar cu vreo 2 ) si nici nu am avut un iubit. Urata nu sunt...chiar nu stiu de ce.
Credeti ca e ciudat pentru varsta mea..sau? Adica celor carora le-am zis ca nu am fost cu nimeni pana acum mi-au spus ceva de genul 'what the? esti frumoasa, de treaba, care e faza?' Pot sa zic ca sunt timida, dar nu mi-a spus nimeni pana acum ca ma place (doar un urat insuportabil), si eu nu am spus de asemenea nimanui..pentru ca mereu mi-a fost frica de respingeri si de ce ar crede lumea daca as fi cu respectivul.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| pauliblis a răspuns:

Hey big grin

Sunt baiat dar inteleg ce simti

poate le dai impresia ca esti inaccesibila, nu esti deschisa in legatura cu aceste subiecte fata de prietenii tai...

Trebuie sa scapi de timiditate si sa te comporti cu baietii ca si cum ar fi fratii tai mai mici, adica fara frica, cu tupeu, baietiilor nu le plac fetele care sunt inaccesibile deoarece avem impresia ca nu o sa putem avea acea fata daca ea pare ca nici nu i pasa de relatii...

3 răspunsuri:
| RememberToSmile a răspuns:

Cred ar trebui sa fi mai sigura pe tine si atunci cand iti place de cineva sa ii spui fara frica de respingere.gandeste-te asa:nu risti nu castigi..si nu te mai gandi la ce va crede lumea..fiecare iese cu cine vrea si nu au dreptul sa te judecehappy bafta!

| DeXz2010 a răspuns:

Iti vei gasi un baiat care sa te placa asa cum esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e mare lucru.