Pai depinde de varsta... daca ai intre 10-14 nu e bine sa ai 62 de kg daca ai intre 15-17 e binisor [adica ai putea sa mai slabesti putin, nu mult vreo 1-2 kg]
O zi buna!
Phai. uithe'.
1)nu trE sa te cHinui sa slabestipentru ca aSha este consTructZia voAstra, aDik' poTzin mai lAte in pArtea de sUs.sI eU am o coLega din clasa a 1-a pan' aKm', si sI ea aRe asa foRmatul.si se chInuia sa slaBeaska da' nu reUshea.da pT asta era apReciatha de baitezi,(fizic) si chiar avea la admiraTori>:O.nU trE sa iti strIki viata pT ca estipotZin complexAtha de ashta.eSte cVa "genetic" .
2)mIe mi se pAre noRmal sa ai atatea kG' si inAltzime.aKm' eveNtual sa prActici mai muLth' un spOrt placut de tin si mai dai jOs' 1-2 kg da ii ocHei.nU trebuie sa ai cOmplExe.din cAuza asTha.
3)de baloNare, inCearca sa inLocuiesticva masa cu Activia, slAbestipotZin asa, si sCapi de baLonare.poA' is nerVi acolo da asHta probAbil si din caUza stresUlui(cu grEutatea). linisteste'te ii ochei.
4)imbRaca'tE exAct asa cum vrei u.Nu ii bAga in seAma.iNka nu ai ImpliniTh 18 ani, si tE tot deZvoltzi.o sa vezi ca te mai inAltzi si sLabesti. uNor pers pOa' nu le place asa de muLth' cNd vad o pErsoana mai miKutza si mai plinuta, da'i mai bin decat inaltha' si cat casa poPoRului.
5)nu te mai gAndi la astha.SigUr o sa te placa cineva. dA intAi trebuie sa te plAki u. uita'te atenT in ogiLda. poate itzI place ceva (ochii, nasul, gura, parul)orice.si ti scoti in evidentza printr'un macHiaJ simplu', paL carE ti vA scoaTe in evidentza
6)nu'i mai baga in seAma pe cei din juR. dAka duPa ce citEsti asta si incErci sa o urmezi cat de cat, poAte te vei pake, vei caPata incrEdere in tine, si te veI place u.asTha mut mai impoRtant decat sa te placa ceilaltzi.
7)estitanara, si ma gaNdesc ca ai niste trasaturi ft dragalashe, asa ca nu mai ganDi pesimist.copii astia de azi is mai superficiali, ca vAi cine is ei. da dA'i nabii.ashA i'am dat si yO si a fosT ochei.
SuccEs :X
Succes!
Imi dai fundita?:*