| AlexAL275 a întrebat:

Am 16 ani, 1.70 și aproape 70 de kg. Nu practic niciun sport sau orice activitate care implică efortul fizic. Mănânc foarte multe dulciuri,prăjeli, mezeluri și alte mâncăruri nesănătoase. Am ajuns să nu mă mai simt bine în pielea mea. Nu mănânc micul dejun și mânânc mai mult seara după ora 19:00. Întrebarea mea este următoarea: Cum slăbesc? Nu pot practica niciun sport acum deoarece fac ore după-amiază.Ce îmi recomandați?

5 răspunsuri:
| CosminCD a răspuns:

Sa-ti schimbi stilul de viata. Sa incepi sa manaci dimineata, sa faci miscare dimineata (daca faci ore dupa amiaza), sa lasi dulciurile, prajelile si mezelurile - sunt periculoase atat pentru sanatate, cat si pentru ingrasare. Incepe pas cu pas - apuca-te de mancat dimineata. Apoi redu portiile de seara, pana cand ajungi sa nu mai mananci nimic seara. Inlocuieste mancarurile nesanatoase cu legume, fructe (salata, sucuri) si cereale. Si mai ai nevoie de ceva radiacal de important: vointa! Iti doresc succes!

| Celcestietot a răspuns:

Abdomene, flotări și poți alerga măcar până acasă man de la școală să faci mișcarewinking.

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să renunți la mâncarea nesănătoasă, fă multă mișcare.
Caută un timp în care să faci sport altfel nu prea ai cum să slăbești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă tu la 70 kg zici ca ești gras... Ma faci sa rad. Apropo, eu când vreau sa slăbesc, nu mănânc seara după ora 18, beau multă apă plată, mananc fructe mai ales banane, mere, kiwi, batoanele din cereale ajuta mai ales ca îți taie pofta de mâncare. Acum nu știu cât te ajuta batoanele din cereale mai ales ca sunt dulci și unele cu ciocolata, dar eu după o cura de 3 săptămâni numai în batoane, am slăbit câteva kg. Apoi m-am îngrășat iar și acum sunt din nou la cură. Apropo, eu am 28 ani și am probleme cu grăsimea în zona burții... Trebuie sa recunosc ca am băgat la greu mezeluri și tot ce ai scris tu. big grin Apoi ma așeazam la PC, la PUBG. laughing Dar totuși încap într-o geaca mărimea L, deci nu ma consider gras chiar dacă sta geaca mai "fixă" pe mine. Daca ai burta, nu trebuie sa îți faci probleme. Dacă nu știai, bărbatul fără burta este precum casa fără balcon. laughing Și nu oameni sunt grași, hainele sunt devina pentru ca ne rămân mici. :rolling on the floor Acum fac caterinca, dar vreau sa zic ca nici gras nu e bine. Îmi amintesc când am avut 18 ani și cantaream 88 kg și gâfâind urcam scările și tot gâfâind ma legam la șireturi. Și nu puteam sa ma aplec sa ma leg la șireturi, trebuia sa pun piciorul pe scaun altfel simțeam ca ma sufoc. Și tot atunci am rupt o pereche de blugi care au pocnit pur și simplu pe mine.

| Violleta2022 a răspuns:

Te trezesti dimineata mai devreme si faci 1 ora de sport, ca-i mult mai sanatos asa.
Dupa care, iti mananci micul dejun, mai constistent, ca seara sa nu mai mananci atat de mult.