| Karla201 a întrebat:

Buna TPU am 16 ani 1.73 sunt slaba si destul de draguta si pana acum nu am avut nici un iubit. Oare unde gresesc?

Răspuns Câştigător
| Lady.Love a răspuns:

E posibil sa nu fi intalnit persoana potrivita. Mai bine deloc, decat sa fiti impreuna si sa va certati in continuu. Mai este timp!

15 răspunsuri:
| Lvrkiosif a răspuns:

Vezi poate ai unu in geanta...

| Cloudless a răspuns:

in primul rand fata a scris "gresesc", nu "gasesc". Si nu te gandii ca gresesti. la inceput e bine sa cauti pe cineva in care sa ai incredere, de obicei primul lasa o impresie mare. Chiar daca nu ar functiona mult nu ar fi o problema. Incearca sa te orientezi pe prieteni vechi in care deja ai incredere si in loc sa ii astepti pe ei sa faca primul pas fa-l tu. Succeswinking

| Lady.Love a răspuns (pentru Cloudless):

Maou, e chiar interesant ca te iei de altii. N-a scris nimic gresit, se referea unde greseste de nu are un prieten, nu unde gaseste, ca doar nu dorea sa-i spui un magazin de unde sa-l cumpere. Deci mai bine uita-te la cum scrii tu, asta apropo de "gandii"...

| Cloudless a răspuns (pentru Lady.Love):

raised eyebrows citeste primele 2 raspunsuri. dupa aia citeste-l pe al meu. mda, mersi pentru corectare.

| Lady.Love a răspuns (pentru Cloudless):

Cu mare placere! tongue

| Karla201 explică (pentru Cloudless):

Ma refeream la "a gresi" nu "gasi" @ Maou

| Karla201 explică (pentru Cloudless):

Scuze nu imi lua in seama comuul ala nu am citit bune rasp tau:*..nu tu ai gresit

| Cloudless a răspuns (pentru Karla201):

E ok >big grin

| Corinnààà a răspuns:

Pe Terra cu siguranţă.

| maximrobertalin a răspuns (pentru Corinnààà):

sti si eu is in situate cu ea noi adolescenti suntem cam cruzi la minte si ne speriem de orice da-mi si mie un raspuns ma i deca terra ma faci sa rad de parca nu am sti eu o cred pe fata asta. si vreau sa o crezi si tu

| Corinnààà a răspuns (pentru maximrobertalin):

Da bine laughing. Hai îmi corectez răspunsul.

| Corinnààà a răspuns (pentru maximrobertalin):

Totul se întâmplă cu un scop. Oarecum este mai bine să ai relaţii începând cu vârsta asta pentru că ai altfel de concepţii şi poate nu vei avea dezamăgiri prea mari pentru început. Nu-i un sfârşit de lume.

| bytzy09 a răspuns:

E greseala altora nu e tawinking
apropo imi dai id tau? big grin

| Karla201 explică (pentru bytzy09):

Nd.debby@yahoo.com

| maximrobertalin a răspuns (pentru bytzy09):

Costeaviorel_2007@yahoo.com sal uite id ma numesc robert