anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.

Am 16 ani, 1.90 si am o cicatrice in jurul gatului care este recenta de 7 luni de la un accident auto, mai usor zis un obiect din parbriz mi a intrat in partea aia din gat. Intrebarea mea este, daca voi avea o iubita, nu ii va fi scarba sa ma mangaie pe gat sau macar sa atinga gatul. Acum nu vreau sa par asa. intrebarea in sine este daca se va feri de zona. Raspunsuri sincere!

4 răspunsuri:
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Ai avut o sansa extraordinara in primul rand, ca nu s-a intamplat altceva mai grav, ca se putea foarte usor mai ales cu zona gatului.NU are de ce sa ii fie scarba,e o cicatrice si e a ta,te va atinge si intreba de unde e iar cand ii vei spune ea acolo in sufletul ei se va gandi si da seama prin ce ai trecut tu si cat de puternic ai fost,cicatricea aia care o ai pe gat,e un semn, la fel ca si un tatuaj, doar ca reprezinta ceva, in primul rand cat de puternic ai fost, si sansa sa traiesti ca oricand putea fi mai rau.Crede-ma ca cicatricea ta nu va fi nici o problema in asta, ba chiar cred eu ca va ajutabig grinNu o sa se fereasca de zona, o sa te intrebe probabil daca doare dar atat, de zona nu se va feri chiar ii va place, sa stii ca pot fii atractive.
Nu inceta sa visezi niciodata ca daca crezi in visele tale tare chiar vor deveni cum vrei tu.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

| MarianPapuc98 a răspuns (pentru SimpleIsCool):

Mersi de raspuns. De obicei prietenilor mei le e sila sa puna mana, le-am zis odata daca au curaj sa puna mana si nu au avut... iar fetele sunt mai. cum sa zic. se "dezgusta" mai repede ca baietii.

| SimpleIsCool a răspuns (pentru MarianPapuc98):

NU ai pentru ce.E ceva nou pentru ei, sa nu te afecteze asta, dar crede-ma ca nu au de ce sa fie dezgustati.Peace!

| AdrianaT15 a răspuns:

Buna,sunt fata si daca vrei sa ma crezi imi plac cicatricile mai ales ale baietilor.Au un simbol al lor un sfirsit si un nou inceput.Din punctul meu de vedere daca si tu nu o vei tachina tot intrebind-o daca nu o "dezgusta" atunci va fi ok cred eu.Deseori modestia si inchiderea in sine ajuta. Sper ca te-am incurajat cit de putin.