| Elyiela a întrebat:

Bună, TPU.

Am 16 ani, am avut o relație de 3 luni cu un băiat (mama stia de el) dupa care m-am desparțit si cred (sau cel putin asta imi zicea el) că l-am facut să sufere.
După desparțire, au fost cateva zile în care nu am mai vorbit cu el. Apoi, a început să imi dea mesaje simple gen,,buna, sau,,hey ce faci,, uneori raspundeam alteori nu. O luna mai tarziu, prin aprilie, mi-a dat iar mesaj cu hey si i-am zis,, De ce ma mai bagi in seama daca ne-am despartit?,, si el mi-a zis ca vrea sa fim prieteni dar l-am refuzat. Ma rog, eu inca aveam parola de la Facebook-ul lui in perioada aceea fiindca a uitat sa o schimbe si am vazut ca se baga in seama cu altele, uneia i-a zis,, fosta mea a fost pe interes,,. Culmea! Cum vine asta ca eu nici macar nu am primit o floare in 3 luni de la el, am fost cu el la o teresa si desi a baut putin tot eu am platit cafeaua. In fine, long story.
Faza e ca imi trimite mesaje cand ma astept mai putin. Gen trec cateva zile nu mai zice nimic si dupa ma trezesc ca iar ma baga in seama desi o data a zis "a trecut peste ba chiar si-a făcut si relatie". Atunci daca e asa de ce imi mai trimite mesaje din cand in cand? Si eu ce ar trebuie sa fac, sa il ignor? Eu as vrea sa il intreb de ce nu ma lasa in pace dar probabil m-ar minți. Ăsta e unul dintre motivele pentru care nu l-am blocat, vreau sa inteleg de ce continua cu mesajele.

Ce parere aveti? Rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Yurisa a răspuns:

16 ani 17 ani pentru mine e tot una laughing Lasa-l in plata domnului laughing Nu ai nevoie de oameni din astia in viata ta

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu-l întreba nimic. Ignoră-l deplin și gata!

| Freya1 a răspuns:

Este singur si se plictiseste.
Cu tine a fost 3 luni te stie destul de bine si de ce sa se mai oboseasca sa isi ia alta cand poate te poate lua pe tine inapoi...
Daca te vorbeste pe la alte fete denota ce caracter are si cat este de disperat de o relatie daca ajunge sa denigreze o alta persoana sa iasa el ala bun.Ar trebui sa iti pui un semn de intrebare pentru ca ala nu este un om ce iubeste sincer.Un om ce iubeste sincer nu te povesteste.

| Yurisa a răspuns:

Ok pai, in primul rand faptul ca ai mentionat ca ti-ai platit partea si ca nu ti-a adus o floare poate sa denote interesul material pe care il ai. Asteptai sa iti plateasca? Sa iti aduca flori? Sa fim seriosi, e un copil de 16 (asta daca e de varsta cu tine) banii lui sunt aia primiti de la parinti, poate i-ai lasat impresia asta "ca esti pe interes".

Sa stii ca 3 luni e o perioada nu voarte lunga, o sa ii treaca, cel mai probabil, in timp. Cat despre comportamentul lui, am tras o singura concluzie din ce mi-ai zis tu, poate fi asta sau nu, eu nu cunosc situatia cum o cunosti tu:
Eu cred ca vrea sa iti demonstreze cum e el, sa iti faca in ciuda, ca uite dom'le poate sta si fara tine, sa iti arate ca "uite ba ce ai pierdut, uite ca am trecut peste pot sa vorbesc cu tine fara sa imi pese". Vrea sa iti arate ce tare e el, de aia vorbeste cu alte fete, si nu ar trebui sa te deranjeze ce zice despre tine, chiar nu conteaza, cine vrea sa te cunoasca cu adevarat o va face indiferent de ce zice el.

Lasă copiii lache, cauta-ti pe cineva mai bun

| Elyiela explică (pentru Yurisa):

Multumesc pentru raspuns. Probabil chiar vrea sa imi demonstreze ca am pierdut ceva "bun". Nu urmaream banii lui, dar ca iubita voiam si eu sa primesc o floare sau macar un suc sa il bem impreuna. Nu cred ca cer mult.
Plus ca el avea bani macar 3 lei pentru un suc hai sa fim seriosi. Nu ma intereseaza pretul dar la mine gestul conteaza.

| Yurisa a răspuns (pentru Elyiela):

Dupa cum spuneam, nu ar trebui sa ai pretentii de la copii de 16 ani. Nu sunt copți laughing

| Elyiela explică (pentru Yurisa):

Avea 17 ani cand eram impreuna si eu 15, si avea bani sa fumeze si nu de la parinti, deci nu cred ca nu avea bani sa imi ia un suc sau un trandafir O DATĂ.

| Yurisa a răspuns (pentru Elyiela):

16 ani 17 ani pentru mine e tot una laughing Lasa-l in plata domnului laughing Nu ai nevoie de oameni din astia in viata ta

| Neorxnawang a răspuns:

Omul bun e luat de prost, adica tu.