16 ani 17 ani pentru mine e tot una Lasa-l in plata domnului Nu ai nevoie de oameni din astia in viata ta
Este singur si se plictiseste.
Cu tine a fost 3 luni te stie destul de bine si de ce sa se mai oboseasca sa isi ia alta cand poate te poate lua pe tine inapoi...
Daca te vorbeste pe la alte fete denota ce caracter are si cat este de disperat de o relatie daca ajunge sa denigreze o alta persoana sa iasa el ala bun.Ar trebui sa iti pui un semn de intrebare pentru ca ala nu este un om ce iubeste sincer.Un om ce iubeste sincer nu te povesteste.
Ok pai, in primul rand faptul ca ai mentionat ca ti-ai platit partea si ca nu ti-a adus o floare poate sa denote interesul material pe care il ai. Asteptai sa iti plateasca? Sa iti aduca flori? Sa fim seriosi, e un copil de 16 (asta daca e de varsta cu tine) banii lui sunt aia primiti de la parinti, poate i-ai lasat impresia asta "ca esti pe interes".
Sa stii ca 3 luni e o perioada nu voarte lunga, o sa ii treaca, cel mai probabil, in timp. Cat despre comportamentul lui, am tras o singura concluzie din ce mi-ai zis tu, poate fi asta sau nu, eu nu cunosc situatia cum o cunosti tu:
Eu cred ca vrea sa iti demonstreze cum e el, sa iti faca in ciuda, ca uite dom'le poate sta si fara tine, sa iti arate ca "uite ba ce ai pierdut, uite ca am trecut peste pot sa vorbesc cu tine fara sa imi pese". Vrea sa iti arate ce tare e el, de aia vorbeste cu alte fete, si nu ar trebui sa te deranjeze ce zice despre tine, chiar nu conteaza, cine vrea sa te cunoasca cu adevarat o va face indiferent de ce zice el.
Lasă copiii lache, cauta-ti pe cineva mai bun
Multumesc pentru raspuns. Probabil chiar vrea sa imi demonstreze ca am pierdut ceva "bun". Nu urmaream banii lui, dar ca iubita voiam si eu sa primesc o floare sau macar un suc sa il bem impreuna. Nu cred ca cer mult.
Plus ca el avea bani macar 3 lei pentru un suc hai sa fim seriosi. Nu ma intereseaza pretul dar la mine gestul conteaza.