Daca tot ati avut cateva conversatii lungi pe facebook, nu ar trebui sa-ti fie greu s-o abordezi, mai ales cand spui ca aveti si multe puncte commune.
Si faptul ca doar tu initiezi discutiile, nu trebuie sa te descurajeze, caci poate fata e mai timida.
De obicei, baietii sunt cei care ofera scaunul liber unei fete, si tot baietii sunt cei care invita fetele la dans (de fiecare data, ca asa este elegant). De ce n-ai fii si tu unul dintre cei care invita o fata la un suc?!
Si nu e rea ideea de a face o iesire in grup; in felul asta ea se va simti mai lejera decat daca ati iesi doar voi doi.
Ia-ti inima-n dinti, si fa-i o invitatie. Daca accepta, nu uita sa-i oferi si un fir de floare la intalnire-o va impresiona foarte mult!
Fir de floare? ..naaah cred ca e prea mult pentru inceput, ma va crede disperat si se va simti putin ciudat... vreau sa mai vorbim la scoala si apoi intalnirea :3 fara flori..simplu si dragut multumesc de sfaturi!
Ok sa incep, nu stiu daca o sa ti cont de sfatul meu dar sper sa il gandesti putin. Daca nu ai tupeu sau bani(masina, vila, cele mai scumpe haine, S4)nu poti face nimic.Sunt foarte multi care arata ca... si stau cu bunaciuni, cu cat stai cu mai multe fete cu atat aduni mai multa experienta si dupa ce iti dai drumul totul va veni de la sine.Normal ca nu o sa se indragosteasca de pe fb de tine, nu imi pare un lucru onorabil sa te imprietenesti cu amicii ei sau sa formezi un grup doar sa o cuceresti.Nu imi pare ca tu esti o persoana de care o fata nu se poate indragostii la 14 ani bagam droguri, alcool, tutun si stateam cu una de 18. Din descrierea ta fata pare o tipa normala pentru secolul asta, nu te indragostii de imagine verifica ce e sub masca sa nu regreti mai tarziu.Transferul de la un profil la celalalt e destul de greu sper sa gasesti loc liber.Incearca sa vorbesti mai des cu ea fi retardat si amuzant asta prinde mereu.Nu fi timid si ea e tot om si in timp o sa te placa dar tine minte ca nu e ultima de pe pamant, in orice moment poate aparea una noua.Cred ca o invitatie la un suc sau la o cafea o sa tin dupa cateva discutii.Doar in fata poti sa o impresionezi sau cuceresti, fi natural, sincer.
Mi-a esuat transferul oricum, mersi de sfat retardat si amuzant? sunt o fire mai calma desi am momente din alea sa mai vorbesc cu ea pe facebook inca o data pana incepe scoala?
De ce nu? Pe fb azi se fac relatile.Incearca sa fi amuzant, si eu sunt o fire calma pana dau in cap cocalarilor cu scaune