Curiozitatea ta iti va distruge sanatatea,tutunul este considerat un drog care contine substante cancerigene foarte periculoase. Încearca alte curiozitati de genul:cum poti sa dansezi bine sau sa canti la un instrument, cum poti sa plantezi o floare sau un copac, sa studiezi intr-un domeniu care poate sa-ti creeze satisfactii.
Senzatia? Mirosi mereu urat, iti vine sa fumezi, te agiti si devii nervoasa.Cum e cand fumezi? Tragi fum aiurea, si dupa aia tusesti, plus ca aduce si o multime de boli.Lasa nu incerca,odata ce te apuci,azi un fum, maine o tigara, poimaine pachetul.Lasa-le incolo, mai bine bea o bere.
Mai bine nu incerca.nah daca tot esti curioasa poti lua un fum sa vezi cum e dar ai sa te ineci.te sfatuiesc sa nu fumezi totusi.tot din curiozitate m-am apucat si eu si acum nu mai pot scapa de ele.
Un fumator care fumeaza un pachet de tigari pe zi acumuleaza in plamani pe parcursul unui an 1 l de gudron. Un fum de tigaren contine 4000 de substante printre care 16 cancerigene benzen gudron, arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, monoxid de carbon, formaldehida. Asta este un motiv. daca fumezi pe zi pachet de tigar care costa 12 lei te costa 4500 lei pe an adica 1200 euro o vacanta la mare in grecia deci eu zic sa te apuci
Incercarea moarte n-are. si eu am fumat prin clasa a 9`a da m`am lasat foarte foarte usor nu sunt nici pro pentru fumat dar nici contra. adica daca fata/baiatul vrea sa fumeze nu o puteti oprii voi cu sfaturile voastre, credeti`ma. Daca din prima nu o sa te ineci o sa mai incerci odata. Eu prima oara cand am vrut sa ma imbat am vomitat si de atunci nu mai am chef de bautura asa o sa fie si la tigari pentru ca daca ajungi la intrebarea : " vrei? " tu o sa iti amintesti de experienta trecuta ( buna, rea ).
E oribil! am incercat odata si am tusit nonstop mai mult de 1 luna ca am inghitit fumu ala te asigur ca e oribil nu te apuca la inceput iti place dar dupa fumezi si 5 pachete pe zi asa o patit un prieten am 17 ani asa ca...
Sunt foarte multi fumatori care deja sunt independenti...si eu sunt o fumatoare dar nu sunt independenta de ele.nu simti nici o senzatie e cam aiurea la inceput cand tragi primul`fum in piept ca tusesti...acum depinde de tine daca te apuci s-ar putea sa iti placa si asa poti deveni dependenta de ele.